Glavni » general » Zain nudi besplatan internet do 15. ožujka

Zain nudi besplatan internet do 15. ožujka

general : Zain nudi besplatan internet do 15. ožujka

Zain Nigerija je u vijestima puno ovih dana. Mobilni operator nudi nigerijcima besplatno, neograničeno pregledavanje putem paketnih podataka (GPRS / EDGE / 3G / HSDPA) na svojoj mreži.

Veliki potez prema našem mišljenju ovdje u Mobility Nigerija. Ono što je malo plijenilo je pokrivenost pokrivenosti 3G trenutačno. Čudno je da je Zainu dugo trebalo pokrenuti 3G / HSDPA i onda je pokrivenost tako, tako malo.

Kao takav, mnogi su prepušteni dobrom starom, jezivom kretanju GPRS-a. Pritisnite gumb i zagledajte se na zaslon 45 sekundi do 3 minute prije no što se sljedeća stranica učita. Ne; Ne govorim o GPRS-u na prijenosnom ili stolnom računalu, već na pristojnom telefonskom pregledniku. A ovo je u Lagosu, a ne Kutuwenji.

Naravno, željno čekamo širi 3G pokrivenost, posebno u osnovnim gospodarskim područjima kao što su Lagos i Abuja. Tada bi Zain doista stigao na mobilnu internetsku scenu.

Trebate li trenutak pauzu od internetskih računa? Zgrabite Zain SIM, pošaljite SMS u formatu, "internet sonyericsson P910i", na 232, spremite postavke koje vam šalju SMS i počnite pregledavati.

Pored pregledavanja telefona, ako telefon ima ugrađeni modem, možete ga koristiti s računalom. Alternativno možete izbrisati neku promjenu za USB modem na najbližem Zain centru.

Preporučeno
Ostavite Komentar