Glavni » general » Zain Mobile Internet i 3G

Zain Mobile Internet i 3G

general : Zain Mobile Internet i 3G

Svi smo ovdje u uredu sve odustali od Zainovog mobilnog interneta. Nismo osobito uzbuđeni zbog Zainove politike ograničavanja 3G pristupa samo postpaid pretplatnicima.

Znamo da se mnogi korisnici mobilnih interneta osjećaju na isti način. U svakom slučaju, mjesecima nismo dotaknuli Zainov mobilni internet, ali to ne bi trebalo zaustaviti nas da ponovno pregledamo tu temu i pitamo sadašnje Zainove korisnike mobilnih interneta hoće li Zain pregledati tu politiku ili ne.

Znamo da Zain ima barem jedan paket prilagođen džepu koji im je pomogao zadržati neke kupce na svojim mobilnim internetskim planovima, bez obzira na njihovu ograničenu 3G politiku. Ali neki od nas su za brzinu. Naši poslovi zahtijevaju minimalnu razinu brzine. I na zemlji nije bilo načina da namjeravamo potpisati ugovor samo za to kad su alternative dostupne . Dakle, bacili smo Zain mobilni internet prije nekoliko mjeseci. Ali to smo mi.

Jedna od atrakcija Zainovog džepnog plana (razmišljamo o Zain Liteu koji mjesečno iznosi 1000 N1) je da je prikladno ako vam je sve što trebate koristiti za e-poštu i lagano pregledavanje na telefonu. Trenutačno samo jedan operator, Etisalat, nudi odgovarajući plan.

Službena stranica Zain Mobile Interneta daje opći dojam da ograničenje 3G ne postoji.

Ako ste na Zainu unaprijed plaćeni, imate li još pristup 3G ili ste još uvijek ograničeni na GPRS i EDGE? Kaži nam.

Preporučeno
Ostavite Komentar