Glavni » general » Zain Joli: Loše vijesti za pretplatnike Internet Bundlea

Zain Joli: Loše vijesti za pretplatnike Internet Bundlea

general : Zain Joli: Loše vijesti za pretplatnike Internet Bundlea

Zain Nigerija je napravio puno buke o svojim novim "Joli" paketi u posljednjih nekoliko dana. Gledajući Joli tarife, jasno je da glas pretplatnici dobivaju bolji posao migracijom od starih paketa do novog.

Međutim, ako ste trenutačno pretplaćeni na plan internetskog paketa, sada biste htjeli ostati daleko od tih kodova za migraciju Joli za sada. Prebacivanje na Joli deaktivira / otkazuje sve postojeće planove internetskih paketa na koje se možete pretplatiti. Neprimjetno. Da; sve što ste platili za paketu paket je nestalo. Ali to nije sve.

Budući da je paket sada otkazan, ako imate bilo koji raspoloživi razgovori, vaša linija nastavlja s povezivanjem, jedući vašu emitiranu razinu, a da niste svjesni toga.

Na kraju, internetski paketi ne mogu se aktivirati na platformi Jolli. Pretplatnici Joli mogu uživati ​​samo u pay-as-you-go internetu na 15 kobo po kb. Pa, barem dok Zain ne riješi kako to učiniti.

Loše. Jako loše.

Napomena o opreznosti ako se odlučite preseliti u paket Joli: Iako je možda primamljivo prebacivati ​​se kako biste uživali niže cijene poziva, također imajte na umu da se trenutačno ne možete prebaciti, ako niste zadovoljni. Migracija je trenutno na neizravnoj osnovi.

Preporučeno
Ostavite Komentar