Glavni » general » Z3 - Zain 3G - Ograničeno samo na postplaćene planove?

Z3 - Zain 3G - Ograničeno samo na postplaćene planove?

general : Z3 - Zain 3G - Ograničeno samo na postplaćene planove?

U Nairalandu se raspravlja o temi koja se usredotočila na Z3, Zainu 3G uslugu. Bit je da je služba Z3 službeno ograničena na post-paid (ugovorne) planove, iako se čini da su neki vrlo mali broj ne-ugovornih linija u mogućnosti to pristupiti (sustav glitch?).

Osim toga, ako je ono što izvorni plakat kaže istinit, pokrivenost Z3 je šira nego što smo trebali, ali većina Zain pretplatnika ne može ga pristupiti jednostavno zato što usluga nije aktivirana na svojim SIM-ovima.

Ne mogu to odmah potvrditi, ali naći ću istinu o ovoj stvari. Ja sam se zadržao na moju Zain liniju dugo u nadi da će se 3G uskoro pojaviti na slici. Ako je ovo malo vijesti istinito, možda zamjenjujem SIM karticu s drugim mrežom.

Koliko sam se odmaknuo od druge promjene linija, jednostavno nisam uzbuđen što nemam pristup 3G dugo vremena.

Svatko ovdje ima pristup Zainu službeniku u znanju?


Ažuriranje: 20. kolovoza 2009
Dayo i ja bili smo u Zain shopu pitati za 3G uslugu. Uspjeli smo potvrditi da je Zain Nigerija službena pravila da je 3G usluga dostupna samo na postpaid linijama i samo za podatke.

Dok je službenik s kojim sam razgovarao učinio sve što je mogao da me uvjeri da se preselim u ugovoreni paket, jednostavno neću. GSM ugovor je uvijek loša ideja.

Kupio sam SIM samo za podatke kako bih ispitao tvrdnju službenika da je Zain 3G prisutan u mom području. Pogodite - nije.

Također pročitajte: Korisnički priručnik za pametne telefone razvio se

Ništa od navedenog nije iznenadilo Dayo, vječni skeptik. Mi? Zaista me više ne brine.


Preporučeno
Ostavite Komentar