Glavni » general » YouTuber pretvara svoj iPhone u zabavnu stranicu

YouTuber pretvara svoj iPhone u zabavnu stranicu

general : YouTuber pretvara svoj iPhone u zabavnu stranicu

Ako imate iPhone koji nemate apsolutno nikakve koristi, što ćete učiniti s njom? Dajete ga? Prodajete li ga? ili ga pretvorite u nešto neobično? Korisnik YouTubea EverythingApplePro odabrao je posljednju opciju i pretvorio svoj iPhone u zabavnu stranicu.

Što je to nevjerojatno spinner? To je vrsta otpornosti na stres, obično od materijala poput mjedi, aluminijuma, plastike ili nehrđajućeg čelika. U sredini ima ležaj i dvije ili više lopatica, koje se okreću oko središta. Ova igračka izvorno je stvorena devedesetih godina, ali je ove godine postala popularna kada je bila prodana kao alat za pomoć ljudima koji imaju poteškoća s fokusiranjem ili poticanje djelujući kao mehanizam oslobađanja njihovog stresa.

Dovoljno je reći da je ova igračka stvarno popularna upravo sada. Međutim, taj dječak želio je vidjeti može li iPhone iskoristiti kao zabavnu tjeralicu. Tako je uzeo iPhone 5S, iPhone 7 i iPhone 4, izbušio rupu po sredini svakog, i stavio ležajeve u rupe. Zatim je okrenuo svaki od iPhona poput mahnitog spinnera.

Svaki je imao različite rezultate. Ležaj savršeno odgovara iPhone 5S, i udobno se okreće, ali se nije mogao udobno smjestiti u ruci. IPhone 7 je imao slične rezultate, ali bilo je teže prilagoditi se njegovoj ruci na račun ako je duljina telefona. IPhone 4 je najmanji od svih, tako da se osjećao više nalik na nepristojan spinner. Međutim, staklo na zaslonu i stražnji pokrov izgledali su dovoljno oštri da uzrokuju ozljede.

Također pročitajte: Nokia uređaji i usluge postaju Microsoft Mobile

Pogledajte videozapis u nastavku i recite nam što mislite o ovom novom trendu:

Preporučeno
Ostavite Komentar