Glavni » general » Uskoro će YouTube glazba dopustiti izvanmrežno slušanje

Uskoro će YouTube glazba dopustiti izvanmrežno slušanje

general : Uskoro će YouTube glazba dopustiti izvanmrežno slušanje

Google je nedavno najavio veliku nadogradnju na glazbu usluge YouTube. Sada će korisnici moći preuzeti pjesme, albume i popise za reprodukciju za offline slušanje. Međutim, to nije prvi put da korisnici mogu preuzeti glazbu na YouTube glazbi. Prije su korisnici mogli preuzeti glazbu putem značajke izvanmrežnog mixtapa. To je automatski izrađeno na temelju vaše povijesti slušanja, a to znači da imate malo kontrole nad onim što ste preuzeli.

Sada je jednostavnije spremanje pjesama za izvanmrežno slušanje. Sve što trebate učiniti je dodirnuti ikonu izbornika pokraj pjesme, albuma ili popisa za reprodukciju, a zatim dodirnite Spremi izvanmrežno. Dobit ćete obavijest o tome želite li spremiti videozapis ili zvuk. Ako želite spremiti videozapis, možete odabrati između SD i HD. Na iOS-u jednostavno preskočite lijevo na pjesmu, album ili popis za reprodukciju, a zatim dodirnite gumb Izvanmrežno. Zatim za pristup svojoj izvanmrežnoj glazbi dodirnite fotografiju profila i dodirnite gumb Izvanmrežno.

Ovo je sjajna značajka, jer čini slušanje glazbe izvanmrežno još povoljnije. Međutim, ta je značajka trebala biti uključena prije. Google je potvrdio da će se Google Play glazba spojiti s uslugom YouTube Glazba prije nekog vremena. Međutim, nije jasno kada će se dvije usluge kombinirati. No, ovaj potez sugerira da Google radi kako bi iskustvo bilo isto u obje usluge prije nego se spajanje dogodi.

Ima smisla kombinirati obje usluge. Pretplata na jedan automatski dobiva pretplatu na drugu, a kombinirajući ih jednostavno će učiniti stvari puno lakše za druge korisnike. Također nije sigurno kako će se obraditi spajanje. Moguće je da Google glazba jednostavno upija YouTube glazbu ili bi to moglo biti obrnuto. Također, postoji mogućnost da će se stvoriti potpuno nova usluga za objedinjavanje obje usluge.

Također pročitajte: SystemSpecs objavljuje Remita Mobile App u beta verziji

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar