Glavni » general » Vaš telefon nije mobilan ako je priključen u zid

Vaš telefon nije mobilan ako je priključen u zid

general : Vaš telefon nije mobilan ako je priključen u zid

Motorolaova medijska kampanja o performansama baterije RAZR MAXX-a bilježi moje osjećaje. Jedna ključna linija kaže: "Telefon nije mobilan ako je priključen u zid". Super! Motorola je u posljednje vrijeme postavio korak za performanse baterije na pametnim telefonima Android. Zaboravi iPhone. Zaboravite raspon Samsungovog Galaxya (uključujući S III i Napomenu II). Ti uređaji su dobri u baterijskom životu, ali Motorola sada radi najbolje kad je u pitanju održavanje smartphonea i dalje.

Čest je prizor vidjeti ljude koji nose punjače telefona s njima. Jedan kod kuće, jedan u autu, drugi u uredu, a možda i prijenosni punjač. Ideja je da naši super pametni telefoni ostanu živi cijeli dan. Uvijek sam se mrzila da imam sestru telefon tijekom dana. Najviše to mrzim kada imam naporan dan.

Standardi

Znate kako izgleda da su 8 megapiksela postali novi standard za vodeće uređaje. Znaš kako su 4-inčni plus zasloni novi standard za vodeće uređaje. Iako obično nema formalnog konsenzusa, standardi se usvajaju kada jedan proizvođač gurne granice. To je ono što konkurencija radi. Zato se nadam da će drugi proizvođači reagirati na izvanredan novi pogon tvrtke Motorola za proizvodnju smartfona s izvanrednim vijekom trajanja baterije. Proizvođač SAD-a uglavnom je to postigao prilagodavanjem svojih najnovijih borilačkih brodova s ​​akumulatorima od preko 3000 mAh. Imajte na umu da, unatoč ogromnim snagama, RAZR MAXX uređaji i dalje su vrlo tanki i obloženi.

Također pročitajte sljedeće: Evo kako ćete dobiti Android M Launcher na svom Android uređaju

Do sada, nitko od velikih igrača ne izgleda kao da podiže tučnjavu. Po mom mišljenju, admiralski brodovi poput Samsung Galaxy S III, Nokia Lumia 920, Apple iPhone 5 i HTC One X + trebali bi nabaviti najmanje 3, 000 mAh baterije. Sve manje od 3000 mAh u pionirskom pismu jednostavno neće učiniti. Standard je postavljen. Ako Motorola može staviti 3.000 mAh baterije u svoje pametne telefone, što sprječava druge da to rade?

Nadajmo se da će 2013. biti godina u kojoj ćemo vidjeti veliki životni vijek baterije za koji smo svi željeli na našim najpopularnijim zvijezdama za pametne telefone.

Preporučeno
Ostavite Komentar