Glavni » general » Na taj način vaš Android uređaj nema FM radio? Popravite je s ovom aplikacijom

Na taj način vaš Android uređaj nema FM radio? Popravite je s ovom aplikacijom

general : Na taj način vaš Android uređaj nema FM radio?  Popravite je s ovom aplikacijom

Postoji izreka koja govori: "Na Androidu postoji aplikacija za sve!" Sumnjam koliko možete, a možda ćete se razočarati. Ako posjedujete uređaj sa sustavom Android i kasnije otkrijte da nema FM radiju. Dobro. Za to postoji aplikacija.

Spirit FM je ugrađena FM radijska aplikacija. Nevjerojatna stvar ovdje, ova aplikacija ne zahtijeva pristup internetu. Bilo da ste ukorijenjeni ili ne, instalirajte ovo na svoj uređaj sa sustavom Android i dobro ste ići. U nekim slučajevima gdje je FM radio skrivena značajka na vašem uređaju, ova aplikacija može je otključati. Puni krediti idu Mikeu Reidu, razvojnom programeru za stvaranje sjajne aplikacije.

Ova aplikacija funkcionira na većini uređaja sa sustavom Android koji ne podržavaju ili nemaju FM radio. Iako postoje neke iznimke. Neki modeli tvrtke Samsung, HTC i Motorola zahtijevaju da morate biti ukorijenjeni prije nego što možete raditi. Kao što je rečeno, Spirit FM ima vizualizator i widget koji možete staviti na početni zaslon.

Također ima teme koje možete upotrijebiti za prilagodbu korisničkog sučelja aplikacije. To je povezano s velikom kvalitetom zvuka za slušanje, a zvuk se može prisiliti na stereo.

Preuzmite / kupite Spirit FM OVDJE. Ili posjetite njegovu temu na Xda Developerima za više uvida.

Preporučeno
Ostavite Komentar