Glavni » general » "Vratili ste se na ovu svoju Belle ... u 2013!"

"Vratili ste se na ovu svoju Belle ... u 2013!"

general : "Vratili ste se na ovu svoju Belle ... u 2013!"

Znam da je više u modi nositi Samsung Galaxy S III ili Note II, HTC One X ili X +, Apple iPhone 5, Lumia 920 i slično ovih dana. Sjećam se tweeting o radi nešto na Nokia 808 PureView oko tjedan ili dva prije, a netko je odgovorio, "Kako ste ga čak uspjeli koristiti?" Errrr ... Samo radim.

Danas sam testirala Tweeties, aplikaciju Twittera treće strane na PureView i spomenula ga. Evo klasičnog odgovora dobrog prijatelja i dugogodišnjeg mobilista, Sole:

@mister_mobility ovaj čovjek ... ti si se vratio na ovo tvoju lijepu ... u 2013!

- Olusola Osibeluwo (@belushibreezy) 12. siječnja 2013

Ja znam Twitter, Facebook, WhatsApp, e-mail, pregledavanje weba, SMS, i na kraju upućivanje poziva. Uglavnom, to je ono što velika većina vlasnika smartphonea radi sa svojim telefonima. Zatim, postoji mnogo više - LinkedIn, Karte i Navigacija, strašan audio i video, super fotografije i video snimke, Kalendar, Bilješke, Office aplikacije, Biblija aplikacije, Vrijeme, YouTube, Preuzimanja YouTubea, Skype, Shazam i Rječnik, između ostalih.

Ne bacajte broj aplikacije na mene; Imam svoje potrebe. Nemojte mi reći o ogromnom gubitku tržišnog udjela; Nikada nisam bio jedan koji je imao problema s istupom iz gomile. Izvedba je mudra, i dalje je šampion. Oh, i Harry nastavlja govoriti o tome da ručno postaviti Belle OS za korištenje interneta, ali šala je bila na njemu. Nisam siguran u koji je stoljeće posljednji put upotrijebio, ali kad stavim SIM u PureView, postavke se automatski pojavljuju i ja sam dobar. Nikad ne moram ručno konfigurirati. Nadam se da Harry ovo čita

Preporučeno
Ostavite Komentar