Glavni » general » Nikad ne biste trebali odgovoriti na ovu vrstu SMS poruka

Nikad ne biste trebali odgovoriti na ovu vrstu SMS poruka

general : Nikad ne biste trebali odgovoriti na ovu vrstu SMS poruka

Gore je snimka zaslona SMS-a koji sam jučer primio na liniji. Nekoliko drugih koje znam na istoj mreži primilo je istu poruku. Ovdje se nalazi u tekstu:

Poštovani korisnici Glo, odgovorite s vašim zamjenskim kontaktnim brojem i e-adresom kako bismo vam pomogli da vam bolje služimo. GLO briga o kupcima.

Ako odgovorite s vašim podacima na takvu poruku kao što je ovaj? Po mom mišljenju, Ne; Nebi trebao. Evo mojih razloga:

1. Uistinu ne možete provjeriti tko je poslao ovu poruku i tko će vam poslati podatke

2. Ako ste registrirali svoj red, već ste dali Glo zamjenskom broju i ID e-pošti. Pitam se zašto bi ponovno zatražili te iste detalje.

Jedan od načina da to učinite bude siguran je da nazovete Glo liniju za brigu o kupcima (ako možete proći) da pitate o izvoru takve poruke i zašto je to potrebno. Osobno sam ga jednostavno ignorirala.

PS : Pojavio sam se na ažuriranju statusa pojedinca koji kaže da je odgovorio na SMS i dobio određenu količinu naplate. Stvarno? Novac je oduzeto novac od računa za odgovaranje na poruku? To dodatno potiče moju sumnju da to nije od Glo-a, ili je pametan muljaštvo s neprijatnošću od nekih ljudi unutar Glo-a. Oni koji su odgovorili na to trebali bi uskoro očekivati ​​neke nove SMS poruke i poruke e-pošte. Moje mišljenje.

Preporučeno
Ostavite Komentar