Glavni » general » Uskoro ćete moći instalirati aplikacije sustava Windows na Android telefone. Pogledaj ovo

Uskoro ćete moći instalirati aplikacije sustava Windows na Android telefone. Pogledaj ovo

general : Uskoro ćete moći instalirati aplikacije sustava Windows na Android telefone.  Pogledaj ovo

Zapamtite BlueStacks - aplikaciju emulatora za instalaciju i pokretanje Android aplikacija na računalu. O da! Koristio sam ga također. Iako je ponekad bio lud, i dalje je radio isto. Jeste li ikad razmišljali o tome kako se obrate? Mislim zapravo instalirati aplikacije za Windows PC na Android telefon ili karticu.

Ova tvrtka zove CrossOver želi to omogućiti. CrossOver razvija kompatibilne slojeve koji omogućuju pokretanje Windows aplikacija na Linuxu i Mac OS X-u. Dio njihovog rada je projekt Wine-source otvorenog izvora. Ovaj je projekt usmjeren na preoblikovanje Windows API-ja kako bi se aplikacije sustava Windows radile na drugim operativnim sustavima (Android).

Ova aplikacija dolazi s njegovim ograničenjima. Radit će samo na uređajima sa sustavom Android s Intel ili AMD procesorima, a možda će biti i poteškoća s aplikacijama sustava Windows koji ne rade dobro s Android zaslon osjetljivim na dodir i virtualnu tipkovnicu. Aplikacija je još uvijek u modusu testiranja i tvrtka ga planira pokrenuti prije kraja 2015.

Jeste li uzbuđeni?

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar