Glavni » general » Sada možete upotrebljavati Googleovu objektivu s fotoaparata odabranih pametnih telefona

Sada možete upotrebljavati Googleovu objektivu s fotoaparata odabranih pametnih telefona

general : Sada možete upotrebljavati Googleovu objektivu s fotoaparata odabranih pametnih telefona

Googleova leća prvo se pojavila kao samostalna aplikacija za korisnike iPhonea, a zatim je bila dostupna korisnicima Androida. Tada je Google dodao objektiva u aplikaciju Fotografije za Android. S najnovijim ažuriranjem, Lens je sada izgrađen izravno u aplikaciju Googleove kamere.

To znači da više ne morate proći kroz Google pomoćnik ili Google fotografije da biste pristupili objektivu. Jednostavno pokrenite službenu aplikaciju za Google fotoaparat, a objektiva čeka da upotrebljavate. Aplikacija kamera Becaue jedna je od najčešće korištenih aplikacija na pametnom telefonu, što je velika potpora za Googleovu objektivu.

Ono što je još slađe je da su nova pametna obilježja dodana u uslugu.

Ponovno dizajnirana kamera također je integrirana s značajkama AR i Google Karte, tako da umjesto da vidite redovite linije i točkice kao i vi na Kartama, fotoaparat će vam pomoći u navigaciji u stvarnom vremenu. Fotoaparat postaje jednostavan za upotrebu.

Objektiv u kameri također će prepoznati i razumjeti riječi koje možete odabrati, kopirati i zalijepiti izravno u druge aplikacije za upotrebu npr. Ureda, e-pošte itd.

Dame u kući će voljeti značajku koja se zove Style Match! Recimo da vidite sliku žene u lijepoj haljini koju apsolutno želite za sebe. Jednostavno otvorite aplikaciju fotoaparata i usmjerite je na haljinu, dodirnite ikonu leće, a fotoaparat će vam ponuditi opcije odgovarajuće haljine, plus cijenu i lokaciju gdje ga možete dobiti.

Google objektiva u kameri: kompatibilni pametni telefoni

Nažalost, nova Googleova objektiva ugrađena u Googleov fotoaparat nije dostupna za sve pametne telefone Android. Osim Pixel uređaja samog Googlea, Android One smartfone iz sljedećih robnih marki dobit će novu objektivu kao integriranu u fotoaparat: Asus, BQ, HMD / Nokia, LGE, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Sony Mobile, TCL i Transsion (TECNO, Infinix, itel).

Također pročitajte: Ding! KwikCash 9mobile sada je dostupan pretplatnicima na Glo
Preporučeno
Ostavite Komentar