Glavni » general » Yay! Skype čini Windows Phone privlačnijim za mene

Yay! Skype čini Windows Phone privlačnijim za mene

general : Yay!  Skype čini Windows Phone privlačnijim za mene

Ja sam veliki obožavatelj Windows Phone platforme. Čisto, elegantno i glatko sučelje upravo je ono što želim u mobitelu. Meni već mjesecima volim Dell Venue Pro. Svi znate da ja živim i dah QWERTY. Veliki zaslon od 4, 0 inča s Venue Pro i lijepa QWERTY tipkovnica čine ga vrlo privlačnim uređajem za mene.

Međutim, nedostatak Skypea na Windows Phoneu bio je kamen spoticanja za mene. U ovom trenutku nosim dva uređaja - Samsung Galaxy S II za moj glas, SMS i multimedijske potrebe, a Blackberry 9810 za moje mobilne uredske potrebe. Nažalost, ne postoji Skype aplikacija dostupna za BlackBerry platformu. Dobivanje Windows telefona za svakodnevnu uporabu (vjerojatno zamijeniti SGSII) prije toga bi značilo da nosi dva uređaja bez Skypea. U mojim knjigama, nije dobro.

Odabiremo svoje uređaje tako da se međusobno nadopunjuju. Kombinacija sustava Windows Phone i BlackBerry bila bi loša ideja - ali ne više!

S Skypeom dostupnim za Windows Phone, sad mogu početi istraživati ​​kako da dobijem svoje grubljave ruke na Dell Venue Pro, sve ostale stvari su jednake.

Preporučeno
Ostavite Komentar