Glavni » general » Xperia tipkovnica je vrlo prilagodljiva

Xperia tipkovnica je vrlo prilagodljiva

general : Xperia tipkovnica je vrlo prilagodljiva

Xperia Keyboard je Sonyjeva prilagođena zaslonska tipkovnica za Android smartphone uređaje i ispada da je doista vrlo prilagodljiv. Od prvog trenutka kada sam pokrenuo Xperia P., ja sam uvijek tražio da prilagodim tipkovnicu na moj ukus. Jednom sam to ignorirala, nakon što je tipkovnica dobro funkcionirala. Ali onda sam napokon odlučila pokušati, i bio je zadovoljan.

Prvo, tipkovnica Xperia izgleda i osjeća se drugačija od zadane Android tipkovnice. Možda sam propustila opciju, ali izgleda da nema načina odabira zadane Android tipkovnice za tu upotrebu. Sonyjev Xperia tipkovnica ima neki osjećaj poput iOS-a.

U njemu se nalazi zapor, poput SWYPE, automatskog prostora, brzog popravka i više tih sitnih stvari koje upućuju glatko iskustvo na uređaj. Postoji mogućnost uključivanja Googleovog tipkanja glasa, tako da možete diktirati svoj tekst. Također možete odabrati postavljanje vibracija i zvuka pritiskom na tipke po želji. Možete odabrati želite li da se pogreške pogrešaka pogrešaka ispravljaju ili ne. Možete odabrati jezik, pa čak i sekundarni jezik, tako da istodobno dobivate prijedloge s dva jezika.

Možete birati između tri raspoložive tipkovnice - telefonsku tipkovnicu (kondenziranu tipkovnicu), punu QWERTY tipkovnicu i punu tipkovnicu (ima prečace sa simbolima na tipkama slova).

U odjeljku Dodatni tipke možete odabrati želite li dodati tipke s potpunim zaustavljanjem, zarezom i smješkom na tipkovnici. Tipkovnica koja je došla po defaultu nije imala te ključeve, a tijekom upisivanja morala sam se prebaciti na numerički način umetanja komete. Naravno, odlučio sam ih dodati izravno na tipkovnicu, dajući mi lakši pristup tim znakovima.

Također pročitajte: Google pokreće anti-ekstremističku video inicijativu

Također možete primijeniti kožu koja u osnovi omogućuje odabir između bijele tipkovnice, tipkovnice s miješanim bojama i crno-crne tipkovnice.

Evo što moja personalizirana tipkovnica izgleda u portretnom načinu rada:

Velika je stvar da korisnik ima tako visoku razinu kontrole nad tipkovnicom koju on ili ona koristi. Ne svatko želi ono što želim i mogu zamisliti da će drugi konfigurirati Xperia tipkovnicu drugačije. Možete napraviti izmjene u bilo koje vrijeme kako vam se svidi. Ako postoji nešto što je Sony dobro učinio s implementacijom Androida, daje korisnicima veću prilagodbu. Ovo smo vidjeli s glazbenim playerom ranije, a ovdje je opet za tipkovnicu.

Preporučeno
Ostavite Komentar