Glavni » general » Xiaomi Mi Notebook Pro izgleda i osjeća gotovo jednako dobro kao i MacBook Pro

Xiaomi Mi Notebook Pro izgleda i osjeća gotovo jednako dobro kao i MacBook Pro

general : Xiaomi Mi Notebook Pro izgleda i osjeća gotovo jednako dobro kao i MacBook Pro

Xiaomi je najavio novi laptop. Ovaj laptop, poznat kao Mi Notebook Pro, trebao bi se usporediti s MacBook Pro računalom. Ili barem, to je ono što tvrtka namjerava. 15, 6-inčni laptop ima sličan dizajn s Appleovim proizvodom, praktičnijim nizom ili priključcima i navodno vrhunskom izvedbom Apple MacBook Pro. Najbolji dio je to što je trošak manji od uređaja s sličnim specifikacijama.

Mi Notebook Pro nije tako tanak kao tvrtka čini ga čini uz MacBook Pro, međutim. Ali kvaliteta izrade uređaja čini se dovoljno dobrim, bez obzira na to. Mi Notebook Pro ima trackpad koji sliči Appleovim modelima Force Touch, a zapravo se osjeća bolje nego većina usporedivih Windows uređaja. Nadalje, ugrađen je čitač otisaka prstiju u gornjem desnom kutu upravljačke ploče.

Jedina stvar koja bi mogla oduzeti nešto od dizajna Mi Notebook Pro je zaslon. Prema izvješćima, reprodukcija boja je dobra. Međutim, ploča je super sjajna i razlučivost je samo 1080p, što izgleda vrlo pikerno na veličini zaslona. Ne postoji mogućnost za bilo što veće. Stoga, nije dobro kao MacBook Pro kada je riječ o uređivanju slika i videozapisa.

Sada će ovaj uređaj vjerojatno privući mnogo ljudi jer to znači da ne bi trebali platiti više od 1000 dolara na MacBook Pro. Prema Xiaomi CEO Lei Jun, prošlogodišnji Mi Notebook Air bio je broj jedan među slim prijenosnicima u Kini. Dakle, brand Xiaomi je napravio prilično malo zamaha s obzirom na tanak laptop.

Također pročitajte: App Review: Isprobali smo Shazam Lite i dobro ...

Xiaomi Mi Notebook Pro uskoro će biti na tržištu. Prema tvrtki, uređaj će prodati oko 850 dolara za model i5 s 8 GB RAM-a. Model i7 s 16 GB RAM-a prodao bi oko 1070 dolara.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar