Glavni » general » XDA je gotovo izdao telefon za razvojne programere ... ali bilo je nekih drama

XDA je gotovo izdao telefon za razvojne programere ... ali bilo je nekih drama

general : XDA je gotovo izdao telefon za razvojne programere ... ali bilo je nekih drama

Bio je 1. travnja - Dan poznat po igranju lutki. Većina ljudi je uhvaćena na neki ili onaj način. To se dogodilo ne samo u stvarnim životnim situacijama već i na internetu. Jedno od primjedbi koje je dobio meni bila je ova najava XDA Developera:

Ako niste znali što znači XDA, oni su vjerojatno najveći i najpoznatiji forum za bilo kakve Android hacke na koje se možete sjetiti. Zato je bilo drago vidjeti ih kako rade na izgradnji pametnog telefona. Zamislite uređaj koji su izradili programeri za razvojne programere.

Ovo je izvadak iz izdavanja:

Nakon dugogodišnjeg razvoja i bezbrojnih uređaja, spremni smo preuzeti XDA-ov najveći projekt: XDA Labphone, prvi razvojni inženjer XDA u proizvodnji pametnih telefona. Pakiranje najboljih unutarnjih dijelova koji su dostupni u izdržljivom i elegantnom dizajnu, XDA Labphone će vam omogućiti eksperimentiranje kao ni jedan drugi uređaj.

Pobrinuli smo se da uključimo sve što korisnici usluge XDA trebaju za sigurno i bezbrižno iskustvo. XDA Labphone će pokrenuti Androidov iskren-do-Duarte Stock, bez izmjena, bez punila, bez nadutosti. Softver XDA Labphone je potpuno otvoren i pravodoban, a zajamčena ažuriranja dolaze ne više od dva tjedna * nakon objavljivanja Nexusa, zip-poravnata i s Aroma instalacijom kako bi smanjili doživljaj koliko god želite.

Nakon što su vidjeli sve ostale vrhunske naočale s kojima je telefon dolazio, srce mi je samo radosno. "Ovo bi bio moj sljedeći telefon!", Rekla sam. Zamislite telefon koji možete bljeskati lijevo, desno i centar s bilo kojom prilagođenom ROM-om na koju se možete sjetiti

Preporučeno
Ostavite Komentar