Glavni » general » X Softverska platforma: Kako je Nokia povezala Microsoft i Google

X Softverska platforma: Kako je Nokia povezala Microsoft i Google

general : X Softverska platforma: Kako je Nokia povezala Microsoft i Google

Nokia je učinila nezamislivo - pridruživanje suparnicima, Microsoftu i Googleu, u svetom braku. Ženidba je sveta, jer uvjeti i uvjeti iz AOSP-a izričito dopuštaju to (Amazon), a Microsoft se ne može žaliti, smatrajući da njihove usluge dobivaju mjesta u prednjem redu. Evo kako to radi.

Uzmite Googleov projekt Android Open Source i ispeći Microsoftove usluge umjesto Googleovih usluga, a zatim ga stavite u neki zanimljiv mobilni hardver. Dakle, umjesto usluge Play Store, usluge Gmail, Google Karata i usluge za pohranu oblak u bloku, imamo Nokia Store, OneDrive, Bing, Skype i OVDJE zemljovide pohranjene u OS.

U nastavku napravite korisničko sučelje koje izgleda kao ono što već radi na postojećim uređajima. Zapravo, to je korisničko sučelje koje je spajanje između Windows telefona i Ashe. Na njoj slapite fancy ime: "X Software Platform", a sve je dobro sa svijetom.

Nokia X (može li to samo nazvati? Tko će cijelo vrijeme zvati ili upisivati ​​"X Software Platform") dolazi s ugrađenom Nokia trgovinom (odabrane Androidove aplikacije sada su dostupne), ali Nokia korisnicima omogućuje preuzimanje i instalaciju Android aplikacija iz divljine. Nokia X podržava i brojne trgovine aplikacija trećih strana, uključujući popularnu trgovinu aplikacija Yandex.

Što mislim? Mislim da je ovo podebljana, sjajna avantura. Uvijek sam stajao za opcije. Možda ne bih bio tako uzbuđen da je Nokia upravo uzela Android i koristila ga na način na koji ga gotovo svi drugi koriste. To se temelji na Androidu, ali učinkovito se razlikuje od Androida. Radujem se što ćemo igrati s ovim kako bismo vidjeli koliko su usluge integrirane i koliko dobro djeluje korisničko sučelje. Ako funkcionira isto kao i ono što se dobiva na Windows Phoneu i Ashi, Nokia je hit ovdje doma. Ako ne, dobro ...

Također pročitajte: Smartphone godine 2014

U međuvremenu, trebalo bi biti sigurno reći da je Nokia u potpunosti multiplayer platforma za pametne telefone. Ne?

Preporučeno
Ostavite Komentar