Glavni » general » X-datoteke: gdje pronaći još aplikacija za vaš Nokia X.

X-datoteke: gdje pronaći još aplikacija za vaš Nokia X.

general : X-datoteke: gdje pronaći još aplikacija za vaš Nokia X.

Nokia X i njezini braća i sestre u platformi X Software mogu pokrenuti Androidove aplikacije. Microsoft ima veliku zbirku Android aplikacija dostupnih u vlastitoj trgovini koja je unaprijed instalirana na X. Da biste preuzeli aplikacije na vaš X iz trgovine, jednostavno pokrenite trgovinu tako da dodirnete ikonu na početnoj stranici. Nećete morati prijaviti se. Potražite aplikacije koje želite, a zatim ih preuzmite i instalirajte. Evo što izgleda početna stranica Trgovine:

Međutim, ima puno više Android aplikacija koje nisu dostupne u Trgovini. Za one, ja čvrsto preporučujem 1mobile Market kao najboljoj trgovini Android aplikacije treće strane. Dostupno je kao aplikacija i trebate je preuzeti i instalirati na telefon. Pokrenite Nokia preglednik i idite na market.1mobile.com. Kliknite vezu "Preuzimanje" da biste pokrenuli preuzimanje aplikacije 1mobile Market. Evo što 1mobile Market izgleda u pregledniku:

Sada, da biste upotrebljavali aplikaciju 1mobile Market, pronaći ćete ikonu na početnom zaslonu, dodirnite je da biste ga pokrenuli i potražite aplikacije koje tražite, preuzmite i instalirajte. Proces je sličan onome što se dobiva u unaprijed instaliranoj trgovini. Ovdje također nije potrebno registrirati / prijaviti. Kada pokrenete 1mobile Market, izgleda ovako:

Uz aplikacije Trgovina i 1mobilnog tržišta na X smartphoneu, nemate što brinuti o pronalaženju bilo kakvih aplikacija za Android koje želite za svoj telefon.

Preporučeno
Ostavite Komentar