Glavni » general » WWDC 2010: Steve Jobs za pružanje keynote adrese

WWDC 2010: Steve Jobs za pružanje keynote adrese

general : WWDC 2010: Steve Jobs za pružanje keynote adrese

Riječ je upravo iz Cupertina, Apple Head Quarters, da Steve Jobs će isporučiti glavnu adresu WWDC-a. WWDC je Godišnja konferencija o razvojnim inicijativama diljem svijeta za Apple gdje koriste za pokretanje nove linije proizvoda i koncepciju sljedeće faze Appleovih proizvoda, uključujući njihov MAC OS X, iphone i ipod asortiman proizvoda.


Ovogodišnja konferencija za Appleove programere započinje 7. lipnja 2010. Glavna izvršna direktorica tvrtke Apple rekla je još jednom putem e-maila da Apple fanovi "neće biti razočarani" i da postoji "Nema šanse" da Googleov Android nadmašuje iPhone.

Naravno, to se očekuje od Steve Jobs čiji je vjetar ranije izvađen iz njega, kada je istraživanje iz NPD-a napomenulo da je prodaja Android telefona u SAD-u po prvi puta nadmašila onu na iPhoneu.

Na vrhu svih tih su leži na iPhone na internetu koja je otkrila osnovne značajke nadolazeće iphone. Prema Gizmodo.com (jedan od izvora curenja), iphone 4g ili HD (naziv nove generacije još nije određen) ima poboljšani hardver koji uključuje fotoaparat s prednjom stranom i zaslon s većom razlučivosti koji je definitivno će učiniti sljedeći gen iphone do brzine i značajke s najnovijim Android telefonima iz HTC i Samsung, na primjer.

Zapravo nema riječi točno što će Jobs koristiti platformu za objavu, ali kladiti se da će službena objava iPhone 4. generacije biti napravljena. Događaj je usmjeren na Appleove programere i bio je rasprodan u osam dana. Okviri za primjenu; Internet & Web; Grafika i mediji; Razvojni alati; i Core OS će se raspravljati.

Također pročitajte: Došli su za našu djecu

Ovo se čini lijepo i pravodobno, a teško je pratiti čekanje, iako će 7. lipnja biti tek sljedeći tjedan. Sigurno će postojati i mnogo drugih čari, uz repozicioniranje iphone i sličnih proizvoda.

Preporučeno
Ostavite Komentar