WPC 80 от Островит

WPC 80 от Ostrovit е висококачествен суроватъчен протеин от полски производител. Той има добро съотношение на цена и смилаемост и е доста популярен. Има ли Ostrovit други предимства ">

  • Увеличение на мускулната маса спрямо мазнините;
  • Увеличението на броя на основния метаболизъм, по-простото изгаряне на мазнини;
  • Защита срещу катаболизъм;
  • Активиране на метаболизма;
  • Подкрепа за процеси на възстановяване;
  • Силен растеж

структура

Съдържа около 4, 3 g въглехидрати, 0, 3 g мазнини и 23, 4 g протеини. Всичко това дава на тялото на спортиста 111 ккал на порция и ви позволява да задоволите потребността от протеин, достатъчен за едно хранене. Мазнините в състава са млечни, наситени, количеството им може да бъде пренебрегнато, тъй като е незначително. Протеините - пълни, дават на тялото пълен набор от аминокиселини, а въглехидратите - прословутата лактоза.

Има ли проблеми с факта, че се съдържа в протеина ">

WPC 80 на Ostrovit не се различава много от другите подобни продукти. Една порция просто се разрежда във вода или мляко, като се събират само 200 мл течност в шейкър и се получи вкусна напитка.

Трябва да приемате 2 до 3 пъти на ден. Смята се, че при изсушаване е по-добре да смесите протеина с BCAA, но да вземете половин част от протеиновия прах. Това работи за много ниски калории. 111 ккал на порция обикновено не е сумата, която един обикновен човек трябва да отреже.

Други продукти от Ostrovit, които си заслужава да опитате с протеин:

  1. BCAA 2: 1: 1 или BCAA 8: 1: 1;
  2. Трибулус - естествен растителен подобрител на секрецията на тестостерон;
  3. Креатин монохидрат - енергиен компонент, който засилва клетъчния метаболизъм и повишава силата

Отзиви

WPC 80 протеинът на Ostrovit е популярен за мнозина. Най-вкусно според авторите на рецензиите е с ягоди. Аромати на тирамису също са популярни, а обичайният протеин без вкус. Придобива се от тези, които искат сами да смесват компонентите и да правят различни вкусове.

В рецензиите можете да намерите и информация, че на базата на Ostrovit правят домашно приготвени генери без вкус - там добавят сладко, мед и ядки. Трябва да разберете, че такива добавки значително увеличават калорийното съдържание на продукта, следователно, са подходящи изключително за тези, които са на масата.

Не се забелязват никакви отзиви за стомашно-чревни разстройства и други проблеми с Ostrovit. Продуктът се абсорбира добре, няма отзиви за диария и метеоризъм. Спортистите препоръчват този протеин като висококачествена добавка, която може значително да подобри храненето им с минимални разходи.