Glavni » general » Želite li pametni telefon u obliku za pomicanje?

Želite li pametni telefon u obliku za pomicanje?

general : Želite li pametni telefon u obliku za pomicanje?

Bilo je to gomilaste godine ravnih ploča. Prije mnogo godina, imali smo širi raspon oblika koje možemo podići - bombona, klizača, školjke, zakretanja, itd. I postaje dosadno. Posljednjih godina vidjeli smo zakrivljene zaslonske telefone tvrtke LG i Samsung - opet su bile u osnovi ušnjene ravne oblike.

Nadamo se da će se proizvođači vratiti na igralište, a malo jazza. Samsung je patentiran za formulu za pametne telefone. Znaš, poput pergamenta prije nekoliko godina prije nego što je računalo izumljeno.

Oblik znači da možete zamotati telefon i nositi ga oko sebe, te ga odmotati kada trebate pročitati i raditi s njom. Za telefonske pozive, pretpostavljam da ćeš to raditi s njom, preokrenutom - cijevu do uha. Što god.

Samsung je također patentiran sklopivi zaslon - koji radi poput prijenosnog računala ili školjke, samo bez šarki. Telefon će biti upotrebljiv kada se preklopi, ali vam više otvoriti radni prostor.

Hoćemo li ikada vidjeti te ideje u proizvodnim telefonima? Tko zna? Ali čak i ako se radi o novostima, netko bi ih trebao napraviti.

Preporučeno
Ostavite Komentar