Glavni » general » Biste li kupili WP7 uređaj tvrtke Nokia?

Biste li kupili WP7 uređaj tvrtke Nokia?

general : Biste li kupili WP7 uređaj tvrtke Nokia?

Kad sam prvi put pročitao članak o nepotvrđenim izvješćima Eldara Mutarzina o tome kako Nokia i Microsoft razgovaraju o tome da Nokia proizvodi WP7 uređaje, jednostavno sam to odstupio. Osobno se odupre iskušenju objavljivanja prtljažnika.

Osobno sumnjam da će Nokia ići na tu rutu. Da; možda će se raspravljati o integraciji usluga tvrtke Microsoft u proizvode tvrtke Nokia ili određenih Ovi usluga koje pokreće Microsoft. To će dodati više vrijednosti Nokijinoj liniji, nego dodati drugu platformu za razvoj na ono što im je u ruci. Na primjer, vidimo partnerstvo tvrtke Nokia s Yahooom, što rezultira Ovi e-poštom i chatom koji pokreće ovaj potonji. To ima smisla.

Bez šminke za oči, WP7 nema ništa drugo za Nokiju. Postojeći WP7 uređaji također ne prodaju baš kao i vruće kolače. WP7 uređaj tvrtke Nokia nema smisla. Nokia već ima Symbian za pametne telefone i MeeGo za tablete. Što bi se WP7 usvojilo?

Ali morat ćemo pričekati da vidimo kako stvari idu; nećemo.

Za sada, međutim, mislio sam da bi bilo zanimljivo napraviti članak " Što ako " na tu temu. Dakle, ovdje je jednostavno pitanje:

Što ako Nokia proizvodi WP7 smartphone; biste li ga kupili?

Ako želite, što bi bio motivirajući faktor za kupnju? Ako ne biste; reći nam zašto.

Preporučeno
Ostavite Komentar