Glavni » general » Najnapredniji mobilni operacijski sustav na svijetu? Stvarno?

Najnapredniji mobilni operacijski sustav na svijetu? Stvarno?

general : Najnapredniji mobilni operacijski sustav na svijetu?  Stvarno?

Evo službenog uvoda na web stranici tvrtke Apple:

Najnapredniji mobilni operativni sustav na svijetu

Sa svojim jednostavnim sučeljem, nevjerojatnim značajkama i čvrstom stabilnošću, iOS je temelj iPhonea. Čak i dok drugi pokušavaju nadoknaditi, tehnologije i značajke ugrađene u iOS zadržavaju iPhone godinama naprijed.

  1. Jednostavno sučelje: Provjerite. No, tada Windows Phone ima jednako jednostavan, ako ne i jednostavniji, sučelje.
  2. Iznenađujuće značajke: Duh. Gdje? Da; iOS ima jednu ili više značajki koje drugi nedostaju, ali druge platforme imaju mnogo značajki koje samo iOS snima.
  3. Stabilna čvrstoća: Nisu baš tako sigurni u to. Windows Telefon je prilično stabilan. Vjerojatno je stabilniji.

Moja točka? Svaki put kad vidim oznaku "Najnapredniji mobilni operativni sustav na svijetu", to mi je učinilo. Ono što je Apple učinio je tržište najsustavnijeg operativnog sustava na svijetu kao najnaprednije na svijetu.

Nije unapređenje da ne mogu poslati datoteku putem Bluetootha s mog iPhone uređaja na drugi uređaj. To je ograničena funkcionalnost.

Nije unapređenje da ne mogu priključiti svoj iPhone na računalo i jednostavno kopirati i zalijepiti datoteke kao što su drugi uređaji sposobni. To je ograničena funkcionalnost.

Nije napretkom da ne mogu priložiti datoteku izravno iz ekrana e-pošte, ali prvo moram otvoriti datoteku, a zatim ga priložiti. To je ograničena funkcionalnost.

Izrežimo to kratko (jer taj popis može rasti dosta brzo): iOS ne može biti najnapredniji mobilni operativni sustav na svijetu kada nema tolikih mogućnosti i mogućnosti koje ostale platforme uzimaju zdravo za gotovo. Kao takav, izjava da " ... čak i dok drugi pokušavaju nadoknaditi, tehnologije i značajke ugrađene u iOS zadržavaju iPhone godinama naprijed ", ne može biti istina, jer je iOS koji nema većinu značajki i treba nadoknaditi ostatak svijeta.

Također pročitajte: Pogledajte Mobility's #BlackFriday ponude!

iOS je dobar. Ona zadovoljava potrebe određene kategorije ljudi, i nemam ništa protiv toga. Ali tvrdnja da je najnaprednija je samo hype i ništa više.

Ako je Apple tvrdio da je iOS najlakši mobilni operacijski sustav, imali bi točku. Ali ni to više nije sveto. Windows Phone OS je stigao na scenu i izuzetno je jednostavan za korištenje, tako da postoji konkurencija na toj fronti. Osim toga, neka se suoči s tim, iOS korisničko sučelje (UI) je jedan od najstarijih i najcjenjenijih danas. I, da; Izuzetno mi je dosadno.

Je li iOS najlakši mobilni operacijski sustav na svijetu? Može biti. Ima li najveći broj aplikacija? Da. Je li najnapredniji? Definitivno "Ne". Tamo stojim i mislim da je prilično lako vidjeti je li netko isključio prekidače.

Preporučeno
Ostavite Komentar