Glavni » general » WordPress Mobile Edition: Preusmjeravanje smetnji ili Bloatware?

WordPress Mobile Edition: Preusmjeravanje smetnji ili Bloatware?

general : WordPress Mobile Edition: Preusmjeravanje smetnji ili Bloatware?

MobilityNigeria pokreće WordPress. Kao takav, web-lokacija koristi Alex Kingov dodatak za WordPress Mobile Edition (WME) koji služi za mobilne korisnike. WordPress Mobile Edition predstavlja mobilnu verziju WordPress web stranica na mobilne verzije. To je izvrstan posao.

Do prije tjedan ili dva, MobilityNigeria je koristila verziju WME 2.1a, koja je besprijekorno radila. Zatim smo nadogradili na gladak, novu verziju 3.03 (3.04, najnovija verzija, zadržavala je povratnu pogrešku aktivacije).

Jučer sam naveo pregledavanje na osnovnijem telefonu od superpametnih telefona koje inače upotrebljavam. Posjet MobilityNigeria u pregledniku telefona vratio je pogrešku zbog čega je stranica prevelika za preuzimanje. Ponovno sam pokušao pristupiti web mjestu, ali sam dobio slične rezultate.

Konačno, pomislila sam na provjeru drugog WordPress web mjesta koja koristi WME 3.03, www.davidajao.com/blog. Iznenađenje, iznenađenje - isti rezultat!

Imajte na umu da MobilityNigeria nikada nije imala ovaj problem čak ni najosnovnijim mobilnim preglednicima kada je pokrenut WME 2.1a. Vratio sam se na WME 2.1a jutros, a MobilityNigeria sada se dobro opterećuje na tom istom telefonu.

Jasno je da WME 3.03 radi nešto pogrešno. Vidim dvije opcije:

  1. WME 3.03 ne preusmjerava predmetni preglednik na mobilnu verziju, pa preglednik pokušava učitati web sučelje i pronaći je prevelik, ili
  2. Zadana je tema WME 3.03 (Carrington Mobile), koju smo koristili, otečena, a predmetni mobilni preglednik smatra prevelikom

Prošao sam kroz popis korisnika Mobile Browsera za WME 2.1a i WME 3.03, a osim dodirnih preglednika, YahooCrawler i agenata Samsung Omnia dodani 3.03, popis je isti.

Također pročitajte: Što učiniti prije pretplate na podatkovni plan

Odavde, čini se da je problem riječ o bloatwareu - Carrignton Mobile tema je prevelika za neke mobilne preglednike. Ali, možda sam propustio nešto na putu.

Svatko tko se suočava s tim pitanjima? Bilo koje ideje? Također ću poslati povratnu informaciju razvojnom programeru kako bismo vidjeli može li se nešto riješiti.

U međuvremenu, MobilityNigeria ostaje s WME 2.1a.

Preporučeno
Ostavite Komentar