Glavni » general » WordPress bloganje na vašem smartphoneu

WordPress bloganje na vašem smartphoneu

general : WordPress bloganje na vašem smartphoneu

Ponekad, bloger treba pokrenuti brz članak za objavljivanje odmah i sve što je dostupno na kravatu je mobilni telefon. Ponekad, to bi moglo biti detaljni post. Nije važno. U većini slučajeva alati su dostupni na mobitelu kako bi se iskoristili. Ako vaš blog pokreće WordPress, imate najmanje dvije mobilne opcije:

1. Koristite mobilnu aplikaciju WordPress. Pogledajte: Aplikacije za upravljanje blogom za WordPress na mobilnim uređajima
2. Koristite sučelje koje je pogodno za mobilne uređaje na mobilnom pregledniku. Vidi: WordPress 3, 8 uvodi mobilnu administraciju za svoj blog

Oboje rade jako dobro. Upotreba aplikacija WordPress (dostupno za Android, Windows Phone, iOS i BlackBerry) Možete stvoriti i uređivati ​​svoje postove (i stranice), prenositi i oblikovati slike, dodavati oznake, umetnuti veze i umjerene komentare. Mobilna administracija putem preglednika telefona ili tableta čak vam daje više opcija. Čak možete kreirati i polirati članak prebacivanjem između oba.

Međutim, promatranje koje sam napravio jest da kada objavljujete članke putem bilo kojeg od gore navedenih mobilnih sredstava, neki dodatni elementi ne rade. Što mislim? Na primjer, dodatke koje ovdje upotrebljavamo na MOBILITY za automatsko objavljivanje novih postova na društvenim medijima ne pokreću se kada pritisnemo gumb Objavi na mobilnom uređaju. Obavijesti putem e-pošte ne rade previše. Mogu razumjeti da možda neophodne kuke za pokretanje tih dodataka nisu ugrađene u mobilne aplikacije, ali smatram neobičnim da ne rade s mobilnim administratorskim sučeljem koje je u osnovi posebno oblikovan pogled.

Također pročitajte: Nigerija na 10 najboljih korisnika interneta, zahvaljujući mobilnom telefonu

Samo imajte na umu da ako objavite na mobitelu, izgubite dodatnu funkcionalnost ako koristite one dodatke. Barem za sada. Nadamo se da će buduće inačice mobilnih aplikacija i mobilna administracija ispraviti ovo.

Preporučeno
Ostavite Komentar