Glavni » general » Pobjednica programa Nokia E7 Blogger Rave - Predstavljanje događaja

Pobjednica programa Nokia E7 Blogger Rave - Predstavljanje događaja

general : Pobjednica programa Nokia E7 Blogger Rave - Predstavljanje događaja

Nokia West Africa vodio je promociju Blogger Rave s nagradom besplatnog nokia E7 za pobjednika. Već smo objavili pobjednika i objavio je komentar da je dobio Nokijinu nagradu.

Ovdje predstavljamo neke informacije iz prezentacijskog događaja, zahvaljujući Nokiji.

Dobitnik je g. Malik Is-Haq Oladipo, medicinski student na razini 500 na Sveučilištu Ilorin. Došao je iz Ilorina da pokupi nagradu. Nokia izvršitelji kažu da su impresionirani da je medicinski student zainteresiran za techy pitanja (zapravo, naši gorljivi sljedbenici na ovim stranicama uključuju studente, odvjetnike, liječnike, ugostitelje, službenike, bankare, poslovne ljude i još mnogo toga).

Tijekom izlaganja, g. Is-Haq Oladipo je, između ostalog, rekao da je gorljivi sljedbenik mobilnosti Nigerije (Yay! Thumbs up!).

Evo kratkog izvatka iz njegovog govora:

"Želim zahvaliti Nokti zbog čuvanja svoje riječi. Također se osjećam vrlo ispunjeno da budem cijenjen zbog onoga što sam strastven. Iako sam student medicine, imam alwas bio vrlo napet. To je ono što ljudi čude o meni ... ali to sam ja "

Ispod je slika Jamesa Rutherfoorda, generalnog menadžera Nokia West Africa koja predstavlja Nokia E7 na Malik Is-Haq Oladipo (lijevo). Usredotočuje se Osagie Ogunbor, voditeljica komunikacija Nokia West Africa.

Preporučeno
Ostavite Komentar