Glavni » general » Windows Phone - mobilna platforma za fotografske entuzijaste

Windows Phone - mobilna platforma za fotografske entuzijaste

general : Windows Phone - mobilna platforma za fotografske entuzijaste

Pritužila sam se na ograničenja sustava Windows Phone prije. Sumnjam da su ta ograničenja nova za svakoga tko je slijedio Mobilnost najmanje godinu dana. Pa, zašto to opet radim? Možda je to da ja postajem nag. Ili se stari. Ili je to možda zato što sam i dalje frustriran zbog toga koliko su neke od ograničenja sustava Windows Phone neizbježne. Ako ste novi u Mobility i Windows Phone, zgrabite sjedalo. Ako ste već čuli neku drugu inačicu ovoga, molim vas, molim te, humor.

Zadnjih sat vremena, borio sam se s pronalaženjem načina slanja PDF datoteke kao privitka e-pošte na pametnom telefonu sa sustavom Windows Phone 7. Imam Googled i Binged - i na kraju puked (ne, to nije nova tražilica)! Nigdje nema rješenja. NE MOŽE biti učinjeno. Kada pokušate priložiti datoteku nakon sastavljanja e-pošte, jedina opcija datoteke koju možete priložiti jest fotografija. Slike. PDF datoteke se ne mogu napraviti. Priložiti jednostavnu PDF datoteku! U 2013! Što gadzooks!

Da; također možete priložiti dokument sustava Office unutar Office huba, ali ne i unutar e-poruke na koju reagirate. Idiotik, stvarno. Apsolutno kontraproduktivno. Otvorili ste svoj odgovor na poštu u cijelosti, a zatim zapamtite da ne možete priložiti dokument sustava Office iz izbornika pošte. Stoga, vodite da se Office Hub ponovno pokrene - ne kao odgovor, već kao novu e-poštu. Idiotik nije dovoljno jak da bi opisala taj proces. Ovo je 2013 kada svatko govori o korisnosti i Windows Phone jednostavno pretvara jednostavan proces na glavi. Ako mi pošaljete PDF datoteku u e-poruci, mogu preuzeti i čitati ako imam instaliran Adobe Reader. To je to. Ne mogu odgovoriti jednim od mojih.

Također pročitajte: Konačno, zamjena za moju pouzdan Nokia E90

Dropbox u spašavanje?

Mislio sam da bih mogao koristiti Dropbox da bih dijelio navedenu PDF datoteku, pa sam pokrenula aplikaciju Dropbox koju koristim. Zove se BoxShot. Sljedeći korak bio bi upload PDF-a na Dropbox. Opet, jedina mogućnost prijenosa koju dobijem je fotografija! Možda je to ograničenje određene aplikacije Dropbox koju sam pokrenuo, ali previše sam umoran od svih ide gore i dolje za preuzimanje, instalaciju i isprobavanje svake aplikacije Dropbox na tržištu kako bih doznala koja funkcionira kao što želim. Moram raditi.

Hoćemo li samo nazvati Windows Phone platformu za pametne telefone za fotografske entuzijaste! O da. To je zato što se svugdje gdje se okrenem, jedine datoteke koje čini se da mogu ništa učiniti bez pokretanja u složeni proces su slike. Fotografije. Windows Telefon još nije (još) poslovna platforma. To je za osobe koje žele dijeliti fotografije - e-poštom, DropBoxom, pa čak i Facebookom. Integracija je izvrsna. Ako trebate redovito reagirati na putu osobama s dokumentima, to vam nije platforma.

Kao što je, trebali biste kupiti smartphone za Windows Phone za vašeg sina, a drugi za svoju kćer. Trebao bi dobro raditi za njih. Oni će također voljeti šareni hardver. Savršen. No, Windows Phone nije platforma za svakoga tko ima ozbiljne poslovne e-poruke. Barem još nije.

Preporučeno
Ostavite Komentar