Glavni » general » Windows Telefon je slab, kaže Huawei

Windows Telefon je slab, kaže Huawei

general : Windows Telefon je slab, kaže Huawei

Huawei je nazvao Windows Phone slabim, a također je spomenuo da su otvoreni za nabavu Nokia ako je finska marka spremna. Prije nego što se smijali s akvizicije, Huawei su trenutno vodeći proizvođač pametnih telefona iza Samsung i Apple. Da; nemojte se smijati. No, naravno, Nokia također ima uspješan tržišni telefon.

U svakom slučaju, ponovno se usredotočite na ono što Huawei ima za reći o Windows Phone OS-u. Imajte na umu da brand Chines također ima smartphone uređaje sa sustavom Windows Phone na tržištu, tako da su je sigurno riješili. Ovdje je citat iz Financial Timesa:

"Bilo Windows Phone [biti će] uspješan je teško reći - to je vrlo mali udio na tržištu. [Windows Phones] su slabi, ali i dalje zahtijevaju naknadu za licencu. To nije dobro. Android je besplatan. "

To je navodno rekao Richard Yu, predsjednik Huaweiove poslovne grupe potrošača. Ovdje su neke jasne točke. Android je besplatan jer Google daje prednost pred Windows Phoneom. Ali, dok Android nije besplatan, Google nije potpuno besplatan, jer glavni proizvođači plaćaju tvrtki Microsoft za softverske licence ugrađene u njega. Smiješno je da Microsoft zapravo naplaćuje Android.

U svakom slučaju, volim Windows Phone i upotrebljavam ga u usporedbi s Androidom, osobno sam sklona tome da se slažem da je to slabija opcija ako je stajala pored Androida. Znači li to da nema nikakvih zasluga? Sigurno ne. Uostalom, žene se smatraju slabijim posudama, a ipak pakiraju zid. Usput, trenutno koristim smartphone za Windows Phone kao moj dnevni upravljački program.

Također pročitajte: Moja poteškoća s prijenosom videozapisa s telefona tvrtke Windows

Što misliš? Slažete li se s Huaweiovim šefom ili mislite da samo pokušava napraviti slučaj za nabavku tvrtke Nokia?

Preporučeno
Ostavite Komentar