Glavni » general » Windows Phone me vozi ludo!

Windows Phone me vozi ludo!

general : Windows Phone me vozi ludo!

Ja pokupim Lumia 610, ili 800, ili 920. To su dobro napravljeni uređaji, fizički govoreći. Izgledaju i osjećaju se dobro. Volim pločice (mrtav ili uživo) na početnom zaslonu tih uređaja. Naravno, Live je bolji. Volim prijelaze tekućine, i kako sve teku. Korisničko sučelje sustava Windows Phone je jednostavno i izvrsno.

Što me onda stvarno poludjelo?

Pomoću bilo kojeg od gore navedenih uređaja ili bilo kojeg drugog smartphone uređaja u sustavu Windows Phone, bez obzira radi li se o verziji 7, 7.5, 7.8 ili 8, nema mogućnosti za ispravljanje brzine veze u načinu rada samo 3G. Ostao sam s mogućnošću EDGE ili automatskog prebacivanja između EDGE i 3G. Ovdje je problem: na svakom WP pametnom telefonu koji sam koristio, kada je u modusu automatske mreže, OS preferira 2G na 3G. Telefoni troše toliko vremena na 2G i zalutaju se u 3G signal jednom u plavom mjesecu.

Zamislite da pokušavate preuzeti aplikaciju od 4 MB iz MarketPlace ili stream audio / video i Windows Phone udobno vas zaključava na EDGE. Frustracije neograničene! Jednostavno rečeno, sve dok Windows Phone me ne dopusti da odaberem način rada samo 3G, za mene je u najvećoj mjeri beskoristan.

U međuvremenu, na Nokia 808 PureView koji pokreće kasni Belle OS, Samsung Galaxy Note II koji pokreće Android OS ili BlackBerry 9320 koji pokreće BlackBerry OS, pričvršćivanje mobilne podatkovne veze na 3G samo je mali i lagan pothvat. Nema problema. Dakle, mogu uživati ​​u dobroj brzini bez obzira jesam li samo tweeting, chat, upravljanje mojim LinkedIn vezama, ili skidanje i streaming stvari.

Također pročitajte: Povratak: 10MB PC je jednom bio posao!

Šteta što je Windows Phone ovakav, jer, dok volim korisničko sučelje, ovo ograničenje ostaje teško za mene da dobijem internetski povezane zadatke bez poteškoća. Zapravo, to me uvjerava. Kao takav, odustajem od Windows Phonea sve dok se ovo pitanje ne riješi. Naravno, nisam jedini s ovom odlukom. Ljudi mi govore da neće dobiti Windows Phone zbog samog problema. Opcija za način samo za 3G ne može biti previše teško implementirati. Ne; ne može biti.

Preporučeno
Ostavite Komentar