Glavni » general » Windows Phone Cramping moj poslovni stil

Windows Phone Cramping moj poslovni stil

general : Windows Phone Cramping moj poslovni stil

Jutros sam bio na mom četverogodišnjem netbooku i radio sam. U redu, također sam tweeted malo i učinio neke Facebook poruka. Pošteno. Većinu vremena, međutim, radio sam. Ja sam polirao prijedlog za koji sam radio na nekoliko dana. Kao i obično, nije bilo javne opskrbe električnom energijom pa sam trčala na snagu generatora.

Kad je gen potrošio gorivo, samo sam nastavio raditi na bateriji netbooka. Dobio sam prijedlog dovršen, pretvoriti ga u PDF formatu i prenijeti na DropBox upravo na vrijeme. Nekoliko minuta kasnije baterija netbooka ponestalo je sok. Ali, nema problema; pravo? Koja je svrha pohrane u oblaku ako nije tako da se može pristupiti datotekama na više uređaja? Prijedlog je bio na DropBoxu. Sigurno, mogu ga preuzeti na svoj smartphone i poslati ga odande.

Uzeo sam Nokia Lumia 610, smartphone za Windows Phone 7, pokrenuo BoxFiles za DropBox, aplikaciju DropBox koju sam instalirao. Pronašao sam prijedlog i pokrenuo preuzimanje. Trenutačno sam obaviješten da nema telefonskog preglednika koji je dostupan na telefonu i vidio je da ga instalira. Lijepo. Inteligentni. Kliknuo sam za instalaciju i kratko vrijeme instaliran je i prikazan moj prijedlog. Stvarno lijepo.

Znajući da WP ne dopušta ništa drugo osim slike koje će se priključiti unutar aplikacije za e-poštu, lovio sam unutar preglednika PDF za opciju slanja datoteke putem e-pošte. Ništa. Sam pokrenuo Ured i lovio za istu mogućnost. Ništa.

Što blip je Microsoft guranje Windows Phone kao poslovno orijentirani OS za? Možda se to promijenilo u WP 8? Sumnjam. Kad sam pregledao Lumia 920, još uvijek nisam mogao priložiti ništa osim slika u aplikaciji za e-poštu. To je poslovni OS; pravo? Pravo. Sumnjam da je dodana mogućnost slanja PDF datoteka iz sustava Office.

Također pročitajte: Popraviti: AppWorld ne radi na Blackberry 9300 3G

Za sada, svatko tko zove operativni sustav koji vam ne dopušta da napravite nešto što je osnovno kao što je ovaj poslovni alat trebao biti vukao na selu trgu i kamenovan s trulim rajčicama dok ne zatraži.

Preporučeno
Ostavite Komentar