Glavni » general » Baterija baterije sustava Windows Phone: Nokia Lumia 720

Baterija baterije sustava Windows Phone: Nokia Lumia 720

general : Baterija baterije sustava Windows Phone: Nokia Lumia 720

Meni je važna izvedba baterije na mobitelu. Razlog zašto se te stvari nazivaju mobilnim, nakon svega je da ih možemo odspojiti i krenuti prema gore. U današnjem užurbanom svijetu uvijek povezanosti za poslovne i društvene komunikacije, performanse baterije su samo nešto što ne mogu zanemariti. Izgleda da mi se sviđa korisničko sučelje sustava Windows Phone, međutim, performanse baterije bile su problem na toj platformi. Do sada, nijedan smartphone tvrtke Windows Phone nije isporučio izvrsne performanse baterije. To je napravio uređajima koji izvode operativni sustav koji nije tako atraktivan za mene. Ideja o njezi telefona kako bi je provela kroz užurbano dan samo je iritantan.

Ali bogovi mobitela nisu spavali, niti su me zanemarivali, čini se. Oni su smatrali prikladnima slanje spasitelja za Windows Phone. Po prvi put imamo WP smartphone s GSMArena izdavanjem od 60 sati. Svi su pozdravili novu Nokia Lumia 720 koja pokreće Windows Phone 8. Prije toga, najbolje što je Windows Phone morala ponuditi bilo je 49 sati s Nokia Lumia 520. Većina ostalih ocijenila je daleko ispod toga, što ih čini neprivlačnim za mene.

S 60-satnom ocjenom izdržljivosti, Lumia 720 trlja ramena s Samsung Galaxy S4 u 63 sata, Motorola RAZR i za 64 sata, a Samsung Galaxy Express za 59 sati. Konačno, Windows Phone ima šampion za performanse baterije.

Ali to nije sve što me privlači na 720. Ima udoban zaslon od 4, 3 inča, i tako nije čudno što su mnogi pametni telefoni danas. Ne želim ništa s prikazom od preko 4, 8 inča, što je moja krajnja točka tolerancije. 4, 3 inča je izvrsno za jednokratnu upotrebu! To samo čini moj dan. Imam oči na Lumia 720. Namjeravam staviti ruke na jednu, čak i ako to znači da mi srce okreće jedan od naših partnera. Želim!!!

Također pročitajte: Kako koristiti Ne ometaj (DND) na nigerijskim mobilnim mrežama
Preporučeno
Ostavite Komentar