Glavni » general » Windows Phone 8 otvorio tržište u Nigeriji

Windows Phone 8 otvorio tržište u Nigeriji

general : Windows Phone 8 otvorio tržište u Nigeriji

Timski blog Windows Phonea ima članak koji daje prvi uvid u tržište za Windows Phone 8. WinPhone tržište je mjesto gdje korisnici sustava Windows Phone kupuju i preuzimaju aplikacije, igre, video i glazbu na svoje pametne telefone.

Od članka:

... sa sustavom Windows Phone 8 dramatično proširujemo tragove širom svijeta. Potrošači će moći pretraživati ​​i preuzeti aplikacije u više od 180 zemalja pri lansiranju - otprilike tri puta od 63 tržišta koja se danas služe. Razvojni programeri, u međuvremenu, moći će poslati aplikacije na ta ista tržišta putem aplikacijskog centra, od 38 tržišta.

Taj popis podržanih uključuje Nigeriju. Konačno. I o vremenu. Sa sustavom Windows Phone 8 koji izgleda jako dobro, a sada podržava Nigeriju, možda ne previše vremena mogu vratiti interes koji sam izgubio u sustavu Windows Phone.

Nigerija službeno podržana na tržištu Windows Phone znači da korisnici sa sjedištem u Nigeriji mogu kupiti aplikacije, igre, glazbu i videozapise iz trgovine. Nadamo se da bi to trebalo značiti i da razvojni programeri u Nigeriji imaju bolji pristup podnošenju svojih aplikacija i zaradi.

Tržište WinPhonea već ima više od 100.000 aplikacija, udaljeno treće mjesto nakon Androidove Play Store i ispred BlackBerry AppWorlda.

Preporučeno
Ostavite Komentar