Glavni » general » Tehnički pregled sustava Windows Phone 7 postiže visoke ocjene

Tehnički pregled sustava Windows Phone 7 postiže visoke ocjene

general : Tehnički pregled sustava Windows Phone 7 postiže visoke ocjene

Microsoft je poslao tehničke pretpregled jedinice Windows Phone 7 odabranim tehničkim piscima. Hardver je Samsung Taylor SGH-i707 s 480 x 320 (HVGA), 5 MP kamera, zvučnici plus mikrofon na vrhu i dnu za oboje i namjenski gumb fotoaparata.

Matt Miller iz ZDNeta dobio je jedan od tih uređaja. Ovaj pregled započinje s ovim:

Dobrodošli natrag u arenu smartphonea Microsoft, izgleda da imate ozbiljan izazivač koji ulazi u ring i definitivno ću kupiti uređaj čim mogu. Proveo sam sat s timom za sustav Windows Phone 7 i dobio sam telefon za razvojne programere Samsung (izgleda da je nešto poput uređaja i8910 Omnia HD) s najnovijim tehničkim pregledom za Windows Phone 7 koji se upotrebljava za otprilike 3 tjedna.

Korisničko sučelje i iskustvo na starom Windows Mobileu bili su najveća slabost te platforme. Matt ima ove za reći o korisničkom sučelju:

Tu je prelazak i pomicanje, elementi koji se okreću i odlaze, dinamički zumiraju i izlažu, a kontrola pokreta je fluidnija od bilo kojeg korisničkog sučelja pametnog telefona koje sam ikad koristio.

I:

Korisničko sučelje je sasvim drukčije od bilo kojeg drugog operacijskog sustava smartphonea i lijepa, osvježavajuća promjena. Pomaže da ovaj trenutačni tehnički pregled WP7 leti sa fluidnim animacijama, prebacujući se između zadataka i ronjenja u koncentratore i aplikacije. Razumijem da multitasking kao što smo vidjeli u sustavu Windows Mobile 6.5 nije podržan, ali iskreno nikad nisam ni primijetio jer Zune dio u redu pozadine, e-pošta se i dalje gura na svoj uređaj kada radi druge stvari, a uz nedostatak treće strane aplikacije koje nikad nisam propustio na više zadataka. Kada otvori tržište aplikacija treće strane, nedostatak multitaskinga može biti problem, ali u ovom trenutku ne brinem se jer je operativni sustav osmišljen kako bi vam pomogao u dovršavanju zadataka i nije usmjeren na različita iskustva aplikacije.

Značajke koje nedostaju

Ipak, nije sve dobro na svim bojištima. Matt ističe sljedeće nedostatke Windowsphone 7:

  • Nedostatak podrške usluge Twitter ili aplikacije treće strane
  • Nedostatak USB pogona ili drugi način prijenosa Office dokumenata
  • Nema vizualne podrške za Officeove dokumente
  • Nedostatak mogućnosti pretraživanja poslužitelja e-pošte Exchange za e-poštu
  • Ne kopirajte i zalijepite
  • Nema više zadataka aplikacija
Također pročitajte: Lenovo K6 Power Specifications

Pročitajte Matt Millerov Microsoft Windows Phone 7 tehnički pregled: Konačan vodič za potpuni uvid u ono što možete očekivati ​​od Windowsphone 7.

Također možete pročitati pregled Windows Phone 7 tehničkih pregleda od ostalih tehnoloških pisaca u WM Expertsu.

Kredit: Slika od WMExperts.

Preporučeno
Ostavite Komentar