Glavni » general » Osvojite 35.000 dolara u Etisalat panoafričkoj nagradu za inovaciju 2014

Osvojite 35.000 dolara u Etisalat panoafričkoj nagradu za inovaciju 2014

general : Osvojite 35.000 dolara u Etisalat panoafričkoj nagradu za inovaciju 2014

Utrka je još uvijek na najbolji i najsvjetlijim afričkim inovatorima jer Etisalat Nigerija još uvijek prima zapise za 2014. europsku nagradu Etisalat za inovaciju.

Pan-afrička nagrada za inovaciju Etisalat strateški je dizajnirana kako bi proslavila i nagradila najbolje i najsvjetlije inovatore afričkog podrijetla koji mogu predstaviti najinovativniji mobilni širokopojasni proizvod, ideju ili uslugu koja pozitivno utječe na afričke mobilne korisnike.

Panoafrička nagrada Etisalat za inovacije dodjeljuje se u dvije kategorije; najinovativnijih proizvoda / usluga i najinovativnijih ideja. Pobjednik najinovativnijih proizvoda / usluga osvojit će nevjerojatnu novčanu nagradu od 25.000 dolara dok će pobjednik najinovativnijih ideja dobiti nevjerojatnu novčanu nagradu od $ 10.000. Popis kandidata za nagradu bit će položen na sve troškove plaćenog puta u Cape Town u Južnoj Africi da prisustvuju 17. godišnjoj konferenciji AfricaCom i nagradama gala večeru u studenom gdje će biti objavljeni pobjednici.

Evo poziva na video zapis:

Nije prekasno momci! Rok za podnošenje prijava je četvrtak, 7. kolovoza. Nemojte propustiti priliku da budete sljedeći Pan Afrički inovator! Da biste poslali svoje unose, jednostavno se prijavite na //www.etisalat.com.ng/innovation/

Preporučeno
Ostavite Komentar