Glavni » general » Hoće li Spotify za Windows Phone tranzit na Windows 10 Mobile?

Hoće li Spotify za Windows Phone tranzit na Windows 10 Mobile?

general : Hoće li Spotify za Windows Phone tranzit na Windows 10 Mobile?

Microsoftova platforma za pametne telefone se bori za zrak. Windows Phone je pao na beznačajnost na globalnom tržištu smartphonea, ostavljajući borbu za Android i iOS. Microsoftovo uvođenje sustava Windows 10 Mobile - sa svim svojim atrakcijama - nije preokrenulo plimu. No, barem nekoliko glavnih razvojnih programera aplikacija zadržalo je aktivne aplikacije za Windows Phone. Spotify za Windows Phone bio je jedan od njih.

Međutim, to se upravo promijenilo. Razvojni tim najavio je da je Spotify za Windows Phone postavljen u načinu održavanja. U laičkom jeziku to znači da korisnici ne bi trebali očekivati ​​nova svojstva ili poboljšanja u aplikaciji. Jedina stvar koju će aplikacija dobiti bit će ključna sigurnosna ažuriranja.

Ako posjedujete smartphone za Windows, moći ćete preuzeti aplikaciju iz Windows Storea i upotrebljavati ga na svom telefonu, ali nećete dobiti dodatna poboljšanja koja Android i iOS aplikacije dobivaju od sada. Što znači da će na kraju aplikacija postati suvišna i umrijeti.

Život nakon Spotifya za Windows Phone

Microsoft gura Universal Apps i univerzalne alate za stvaranje aplikacija na svim bojištima. Cijela ideja iza Microsoftovog guranja je da programeri sada mogu izgraditi jedan komad softvera koji radi na oba računala sa sustavom Windows i smartphone uređaji. To je pametan potez. Neki su programeri skočili. Oni uključuju divove kao što su Facebook, Instagram, WhatsApp i Twitter, među ostalima. Ali mnogi drugi ne grizu. Izrađuju softver Windows bez potvrdnih okvira za mobilne telefone.

Također pročitajte: Evo Cyanogenovih planova da preuzmu Android One u 2016. godini

Postoji li aplikacija Windows 10 na putu? Spotify tim kaže da su u kontaktu s Microsoftom kako bi se utvrdio najbolji pristup naprijed. No, prije smo čuli takvu retoriku. BBM je već davno privukao aplikaciju za Windows Phone iz Trgovine i zadržao mamu. Do danas nije zamijenjena verzijom sustava Windows 10.

Možda je to jednostavna ekonomija. Možda je dodatni napor (kao osnovni kao što je to) jednostavno ne vrijedi. Uostalom, Windows pametni telefoni sada čine oko 0, 3% globalnog tržišta pametnih telefona. Koje su vrste financijskih izvješća koje programeri mogu očekivati ​​od takve sićušne niše?

Preporučeno
Ostavite Komentar