Glavni » general » Hoće li pametni zvučnik Samsung biti "nenadmašiv"?

Hoće li pametni zvučnik Samsung biti "nenadmašiv"?

general : Hoće li pametni zvučnik Samsung biti "nenadmašiv"?

Prema izvješćima, Samsung radi na pametnom govorniku. Ovaj pametni zvučnik vjerojatno će biti više nego vrijedno natjecanje za postojeće pametne govornike na tržištu. U stvari, prema Harman Internationalovu direktoru Dineshu Paliwalu, pametni zvučnik tvrtke Samsung bit će nepobjediv i superiorni od pametnih zvučnika za Google početnu i Amazonu Echo.

Prema riječima g. Palliwala, prisustvovao je sastanku s izvršnim direktorom tvrtke Yoon Boo-keun, a oba izvršna direktora raspravljala su o nizu tema. Samsungov pametni govornik, za koji se kaže da je radio već više od godinu dana, bio je jedna od tema o kojima se raspravljalo. Prema riječima g. Palliwala, platforma AI govornika bit će superiornija od one koja podupire Googleove kuće i Amazonove Alexa ekosustave. Također je spomenuo da su Samsung i Harman već neko vrijeme bliska suradnja na projektu.

Samsung Smart zvučnik protiv Amazon Echo

Može se vidjeti da Samsung nije baš previše željna ulaganja u internet tržište Stvari. To je uglavnom zbog činjenice da je najveći dio svojih korisnika koji se nalaze u Sjedinjenim Državama već servira Amazon. Međutim, otkako je izdan Bixby Samsungov digitalni pratilac, tvrtka je uložila značajne napore kako bi povećala svoju prisutnost na ovom području. Ali onda, rumored novi ekosustav neće se oslanjati na Bixby; umjesto toga bit će kompatibilan s Bixbyom. Više detalja o tom pitanju bit će objavljeno u bliskoj budućnosti.

Nije jasno je li Samsung planirao koristiti ekspertizu dostupnu na Harmanu da razvije novu umjetnu inteligenciju (AI) od početka. Ali Samsung je preuzeo Harman za 8 milijardi dolara ranije ove godine, pa se može pretpostaviti da je to bio slučaj.

Također pročitajte: Imao sam ruke na Nokia 6760 Slide ovaj tjedan #MuseumMobility:

Prema izvješćima, pametni zvučnik tvrtke Samsung trebao je biti pod nazivom Vega. Ono će stići na tržište u nekom trenutku sljedeće godine, prema gospodinu Palliwalu. To znači da je tvrtka morala pronaći način da zvučnici omogućeni za internet prodaju izvan granica SAD-a. Ovo je problem s kojim se tvrtka, kako se izvješćuje, bavila u novije vrijeme.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar