Glavni » general » Hoće li RIM preživjeti do 2013. bez Blackberry OS 10?

Hoće li RIM preživjeti do 2013. bez Blackberry OS 10?

general : Hoće li RIM preživjeti do 2013. bez Blackberry OS 10?

Uzdah . RIM je najavio pad prihoda u posljednja tri tromjesečja. Njihov zaštitni znak OS i uređaji, BlackBerry, ne rade dobro na globalnom tržištu, iako su oni dragi Nigerijci.

RIM je također najavio da će novi Blackberry OS 10, koji je predviđen za otpremu u uređajima prije kraja ove godine, biti spreman do prvog tromjesečja 2013.

Uzdah . Ovo odgađanje izgleda vrlo ozbiljno za RIMovu tvrtku. U posljednjem tromjesečju, BlackBerry sada ima 78 milijuna pretplatnika, što je povećanje od 70 milijuna lik koji je imao u rujnu 2011. Dok je to povećanje, staza pokazuje da su prodaja manje i manje uređaja svake četvrtine. Osim toga, ukupno je samo 260.000 PlayBook tableta isporučeno do datuma - a to je slaba slika u usporedbi s ostalim tabletima na tržištu.

Dakle, RIM i dalje prodaje uređaje, ali ne po stopi od koje mogu ostvariti dobit. Hoće li časni pametni telefon, kava preživjeti do 2013. bez Blackberry OS 10?

Osobno, osjećam se malo opustjelo. Želio sam nadograditi svoj 9810 na nešto plamen kasnije ove godine, ali ta je očekivanja sada mrtva.

Windows Phone za treći spot Smartphonea?
Ako Microsoft i partneri dobro igraju svoju igru, ova odgoda od RIM-a im će pružiti priliku da napreduju i osiguraju taj treći utor na ekosustavu pametnih telefona. Kakve su šanse da vidimo uređaj BlackBerry Form Factor sa sustavom Windows Phone? Kada će Microsoft otvoriti tržište sustava Windows Phone u više zemalja širom svijeta kako bi se poboljšala dostupnost aplikacija?

Također pročitajte: Smartphone mobitel godine 2010

Što misliš? Koje su RIM-ove šanse za preživljavanje s novim razvojem? Možda će ih jači posao prije toga kupiti i dati svježi zakup života? Bilo koji drugi mogući scenarij - kao što je RIM objavio BlackBerry s super-duper značajkama za održavanje interesa do tada? Imate svoje mišljenje.

Preporučeno
Ostavite Komentar