Glavni » general » Hoće li Palm vratiti mobitel?

Hoće li Palm vratiti mobitel?

general : Hoće li Palm vratiti mobitel?

Mlađi mobilni korisnici možda se ne sjećaju Palm, ali jednom davno mnogi su se zaklinjali brandom. Palm je napravio sjajne palmine (koji su u mnogočemu bili preteča modernog smartfona), s velikim funkcionalnim zaslonima osjetljivim na dodir mnogo godina prije nego što je Apple ušao u mobitel. Na kraju, Palm je također napravio pametne telefone koji počinju s Treo paletom. Zapravo, jedan od prvih smartphonea koji će biti pregledani na ovom blogu u 2008. bio je Palm Treo 700p.

Palm proizvodi pametne telefone s Palm OS, Windows Mobile OS i kasnije WebOS. WebOS foray je završio loše, jer njihov Pre raspon nije bio prilično pogodak na tržištu. Još uvijek posjedujem svoj Palm Pre, a Gbenro je Pre 3 još uvijek u mojem posjedu. Evo snimke dvoje od njih uz BlackBerry Passport:

LR: Palm Pre 3, BlackBerry Passport, Palm Pre

HP je napokon kupio Palm. HP je naposljetku napustio pametne telefone i WebOS je prodan LG-u. Marka Palm je zapravo bila mrtva. Međutim, nedavno je web stranica Palmova preusmjerena na novu domenu: mynewpalm.com. Na toj novoj stranici nalazi se logotip Palm i obavijest "uskoro dolazi".

Usput, iako moja putovnica ne pokreće OS 10.3.1 i još uvijek ima Flash podršku, preglednik je prikazao crnu točku na kojoj bi se trebalo učitati logotip Palm. Bio je to moj Lumia preglednik koji je došao do spašavanja za gore snimljeni screenshot.

Tu je vijest da je HP prodao marku Palm na Alcatel OneTouch. Alcatel OneTouch proizvodi Android pametne telefone, pa bismo mogli očekivati ​​da će Palmovi pametni telefoni s Palmom pokrenuti Android OS. To bi bilo nešto. Nakon što su Palm uređaji koristili Palm OS, Windows Mobile OS i web OS, Palm bi se mogao nazvati najdarenijem mobilnom markom ikad.

Također pročitajte: ICYMI: Yahoo pošta sada podržava druge usluge e-pošte
Preporučeno
Ostavite Komentar