Glavni » general » Widgeti koji dolaze na BOLT Mobile Browser

Widgeti koji dolaze na BOLT Mobile Browser

general : Widgeti koji dolaze na BOLT Mobile Browser

Bitstream, programeri mobilnog preglednika BOLT najavili su da će biti predstavljeni mobilnim web aplikacijama, također poznatima kao widgeti i mnoštvom novih značajki za hvaljeni mobilni preglednik na mobilnom svjetskom kongresu koji dolazi ovog mjeseca. Ovo će biti dio značajki na nadolazećoj verziji 1.7 od BOLT-a.

Evo cjelokupnog press release iz Bitstream:

MARLBOROUGH, Mass - 3. veljače 2010. - Bitstream Inc. (NASDAQ: BITS) objavio je da će predstojeća verzija svog BOLT ™ mobilnog preglednika uključivati ​​sposobnost pokretanja web aplikacija, obično nazvanih "widgeti". Budući da je BOLT web preglednik koji radi na mobilnim telefonima svih vrsta, dodatak web aplikacija korisnicima BOLT-a će korisnicima povećati funkcionalnost na svojim mobilnim telefonima. Nova BOLT Widgets sposobnost bit će uvedena u beta verziju kao dio predstojeće 1.7 verzije BOLT-a koja će biti objavljena na mobilnom svjetskom kongresu 15. veljače 2010. godine.

Iako BOLT već pokreće web aplikacije pisane u Ajaxu, Javascriptu i drugim web programskim jezicima, kao što je popularna Facebook igra Mafia Wars i Google Dokumenti, nove web aplikacije bit će instalirane izravno u BOLT i tako će se učitati i izvršiti još brže. Korisnici BOLT-a moći će otkriti, odabrati i instalirati određene aplikacije putem galerije Widget BOLT. BOLT će prikazati ikonan popis svih instaliranih aplikacija, čime korisnici mogu brzo pronaći i koristiti ih izravno unutar BOLT-a.

"Kao što su mnogi od nedavnih mobilnih i bežičnih sajmova pokazali, mobilne aplikacije dio su glavnog mobilnog iskustva", rekao je Sampo Kaasila, potpredsjednik za istraživanje i razvoj na Bitstreamu. "Međutim, velika većina telefona u upotrebi danas su" značajni telefoni ", a ne pametni telefoni. Nažalost, za korisnike tih milijardi značajnih telefona, nije lako pronaći, instalirati i pokrenuti mobilne aplikacije. Dodavanjem web aplikacija BOLT-u Bitstream ne samo da poboljšava upotrebljivost našeg mobilnog preglednika, već i omogućavamo doslovno milijarde ljudi da sudjeluju u revoluciji mobilnih aplikacija. "

BOLT je poslužiteljski preglednik kojemu je prikazano da ima najtočnije prikazivanje bilo kojeg mobilnog preglednika u svojoj klasi, primajući savršeno 100 posto u Acid3 testiranju. Korištenje ove iste tehnologije za računalstvo u oblaku za podršku web aplikacija dopušta BOLTu da ponudi povećanu funkcionalnost širokom spektru uređaja koji BOLT već pokreće, čak i na osnovnim mobilnim telefonima.

Bitstream će početkom lansiranja imati početni skup primjera aplikacija dostupnih u svojoj Galeriji Widget Beta. Web aplikacije BOLT napisane su kao standardni W3C widgeti (www.w3.org/TR/widgets/), standard sa širokom industrijskom podrškom.

Bitstream će predstaviti svoju novu verziju BOLT-a OEM-ima i prijevoznicima na Mobile World Congressu u Barceloni od 15. veljače do 18. veljače u štandu broj 1A70.

O BOLT-u
Poznati mobilni preglednik BOLT ima najvjernije prikazivanje web stranica bilo kojeg preglednika u svojoj klasi. Ovaj brzi mobilni preglednik brzo i točno prikazuje web stranice na mobilnim telefonima baš kao što će se pojaviti na stolnim računalima. BOLT je jedini preglednik za mobilne telefone svih vrsta koji podržavaju streaming videozapisa s popularnih web stranica za dijeljenje medija kao što su YouTube i MySpace. Na temelju istog motora za prikazivanje WebKit koji upotrebljavaju iPhone preglednici preglednika Chrome Safari i Androida, BOLT je kompatibilan s većinom 4 milijarde mobilnih telefona na svijetu. BOLT ima patentirani način prikaza podijeljenog zaslona, ​​intuitivne prečace tipki i funkciju kopiranja / lijepljenja te nudi korisniku prilagođeno iskustvo pregledavanja mobilnih telefona s malim mogućnostima. Preuzmite BOLT besplatno na //boltbrowser.com - mobilni internet nikad nije izgledao dobro na vašem telefonu.

O Bitstreamu
Bitstream Inc. razvija softverske tehnologije i aplikacije za grafičku umjetnost i mobilne komunikacijske industrije. Bitstreamovi nagrađivani fontovi i tehnologije fonta omogućuju proizvođačima uređaja i programerima aplikacija da pružaju najkvalitetniji tekst na bilo kojem jeziku, bilo kojim uređajem, u bilo kojoj rezoluciji. Tvrtka MyFonts brand vodeći je svjetski proizvođač fontova potrošačima. Bitstreamov brand Pageflex omogućuje marketingu da lako proizvodi prilagođene komunikacije u tisku, e-pošti i na mreži. Najnovija tvrtka nudi BOLT mobilni preglednik, koji je instaliran od strane milijuna korisnika diljem svijeta od objavljivanja u veljači 2009. Za više informacija posjetite www.bitstream.com.

BOLT mobilni web preglednik upravo je postao bolji. I najprije ste čuli za MobilityNigeria.

Također pročitajte: Nokia N8 - Symbianov novi zavjet na učinkovitost resursa?
Preporučeno
Ostavite Komentar