Glavni » general » Zašto vaš Android uređaj nije ažuriran

Zašto vaš Android uređaj nije ažuriran

general : Zašto vaš Android uređaj nije ažuriran

Onaj zlo koji je uvijek bio povezan s Androidom oduvijek je bio fragmentacija. Iako je ista fragmentacija u određenoj mjeri ono što je Android ostavilo uporište koje ima danas, većina puta frustrira krajnje korisnike.

Gotovo svi proizvođači Androida imaju rezultate za sporo ažuriranje na najnoviju Android verziju s nekim čak i uskraćivanjem vodećih uređaja koji imaju kapacitet za pokretanje najnovijih OS ažuriranja. Vrlo popularan primjer je Samsung koji je zanijekao originalni Galaxy S nadogradnju na Android 4.0 (Sendvič sladoleda) sve zbog činjenice da ne može pokrenuti svoju kožu (Touchwiz) na vrhu Android 4.0. Drugi primjer je Sony s izuzetkom Xperia Playa s nadogradnje.

Android kao softver otvorenog koda besplatan je za praktički bilo tko koji će preuzeti i prilagoditi vodeći broj uređaja s različitim veličinama zaslona, ​​procesorima i memorijskim prostorom.

Svaki proizvođač želi razlikovati pa kad preuzmu šifru, prilagođavaju ih vlastitom vlasničkom kožom i učitavaju prilagođene aplikacije na njega.

Kao takav, kada je izdana najnovija inačica Androida, prvo moraju uzeti liniju koda po retku, a zatim je prilagoditi svakoj koži koju imaju na uređaju. Google telefoni / Serija Nexus uvijek prva dobivaju ažuriranja jer pokreću čistu / neravnu verziju Androida kako ne bi imali nikakvih ažuriranja.

Kao primjer, uzmite u obzir da je proizvođač poput Samsung koji ima 6 varijanti Galaxy S2. Prvo moraju prilagoditi Android različitim varijantama, a zatim implementirati sve definirane značajke koje su izvorno isporučene s uređajem.

Do trenutka kada su prošli kroz popravljanje bugova i osiguravanje da sve radi ispravno, možda je prošlo 6 mjeseci, a krajnji će korisnik biti ljut zbog činjenice da telefon još nije primio ažuriranje. To je primjer onoga što se događa iza kulisa.

Također pročitajte: Dakle, evo kako sam dobio osobni BBM prilagođeni PIN

Zaključak
U nastavku su istaknute kratke točke zašto mislim da vaš sjajni uređaj ne pokreće najnoviju verziju Androida.

1 . Custom Skins. Ovo je dio onoga što sam objasnio gore.
2 . Dugi razvojni ciklus / Lijenost proizvođača. Proizvođač vašeg uređaja možda je jednostavno odlučio da ne vrijedi ažurirati uređaj.
3 . Nedostatak RAM / hardverske nesposobnosti. Uređaj možda nedostaje hardver za pokretanje ažuriranog operativnog sustava.
4 . Low-end uređaj / Nije glavni proizvod. Ako vaš uređaj nije admiralski brod, vjerojatno nije na popisu prioriteta proizvođača.

Preporučeno
Ostavite Komentar