Glavni » general » Zašto biste trebali ažurirati firmver vašeg mobilnog uređaja

Zašto biste trebali ažurirati firmver vašeg mobilnog uređaja

general : Zašto biste trebali ažurirati firmver vašeg mobilnog uređaja

Bio sam uključen u Twitter razgovor u kojem je netko spomenuo da je ran na 5 ili 6 Nokia N8 korisnicima s njihovim uređajima još uvijek na PR1 ili 1, 2 firmware. Također sam spomenuo da prosječni BlackBerry korisnik ovdje u Nigeriji ne instalira aplikacije osim onih koje dolaze s telefonom, ažuriraju aplikacije, a da ne spominjemo ažuriranje firmvera svojih uređaja. Dokaz prije mene kaže da je isto vrijedi za većinu korisnika sustava iOS i Android.

Po mom mišljenju proizvođači uređaja i razvojni programeri OS-a trebali bi ažurirati aplikacije i ažuriranja firmvera više nametljivima ili u vašem licu. A to bi trebalo biti potpuno OTA. Nitko nikada ne bi trebao spojiti mobilni uređaj na PC kako bi ga ažurirala u ovom danu i dobi .

Pa zašto biste se ikada brinuli o ažuriranju mobilnog uređaja? Nema dugih priča.

Jedna, neke od pritužbi koje imate o vašem mobilnom uređaju preuzete su putem novijih firmvera. Ažurirajte, a problemi će nestati.

Dvije, neke nove značajke i funkcionalnost mogu biti dostupne putem novijih firmvera. Ažurirajte kako biste uživali u tim značajkama.

Tri, noviji firmware može donijeti cool, fancy, trikove na telefon. Mi ga kao geek nazivamo bombonom. Drugim riječima, sve izgleda bolje. Nadogradite i možda se ponovo zaljubite u to kako izgleda vaše korisničko sučelje mobilnog uređaja.

Primjeri
Danas nosim tri telefona sa sobom - Nokia N8 i N9, te BlackBerry 9300 Curve 3G.

Ažurirala sam N8 kako bih uživala u novim prednostima Anna, a također i neslužbeno bljesnula kako bih uživala u prednostima Symbian Belle (koja će uskoro biti službeno objavljena). Belle je sasvim drugačija zvijer i kao rezultat toga, moj N8 je drugačiji uređaj u potpunosti od onoga što je bilo.

Također pročitajte: Svi ovi pametni telefoni žele biti poput iPhonea

N8 je toliko različit da ga ne mogu ostaviti kod kuće dok imam N9 sa mnom, pa nosim oboje.

Također sam ažurirao firmware Curve 3G iz BlackBerry OS5 na OS6, a poboljšanja su super. Hvala Bogu za ažuriranja firmvera.

Kako da
Instalirajte PC softver vašeg uređaja na vaš sustav, povežite uređaj i kliknite izbornik kako biste provjerili ima li dostupnih ažuriranja. Ako je dostupna i imate brzu internetsku vezu, trebali biste biti učinjeni za nekoliko minuta (osim ažuriranja iOS uređaja, u tom slučaju idite gledati film dok je ažuriranje preuzeto).

Jeste li ažurirali mobilni uređaj? Je li vaš uređaj bolji nakon ažuriranja? Ako niste, idi odmah.

Preporučeno
Ostavite Komentar