Glavni » general » Zašto trebate tabletni uređaj

Zašto trebate tabletni uređaj

general : Zašto trebate tabletni uređaj

Ako ne namjeravate sami nabaviti tabletno računalo, iz jednog ili drugog razloga možda ćete morati potražiti drugi i dulji pogled na sve popularniji žanr mobilnih računalnih uređaja. Da, još nisu tamo u smislu blizine zrelosti, svestranosti i funkcionalnosti koje nude tradicionalni osobni računi, ali složit ćete se s mojim mišljenjem da su došli daleko i da se ovdje mogu samo poboljšati.

Tablet Advantage
Ovo su moje osobne točke onoga što sam došao doživjeti kao prednost Tableta. Izvučeni su od korištenja Samsung Galaxy Tab neko vrijeme.

1. Always-on prednost: Velika većina korisnika tradicionalnog računala samo ga isključi kada nije u uporabi. S druge strane, Tablet uvijek ostaje na tome da li ga koristimo ili ne. Dakle, ako trebam brzo zapamtiti ideju, moj je tablet uvijek spreman za zadatak. Isto tako, budući da ne moram dizati Tablet svaki put kad ga trebam koristiti, mogu brže pristupiti internetu nego na običnom računalu.

2. Prenosivost: Iako Tablet je teži i veći od pametnog telefona, obično je lakši i u mom slučaju manji od prosječnog računala. Stoga ga čini prijenosni uređaj nego tradicionalno računalo. Možda ću dodati da su punjač tableta više prijenosni od prijenosnih računala što ih čini lakšima nošenju. Također se osjećaju udobnije za korištenje u sustavu javnog prijevoza, na primjer, čak i od netbooka.

Također pročitajte: Zašto sam rekao No na Facebook Chat & Messages

3. Produktivnost: Evo gdje Tablet ima prednost nad pametnim telefonom. Veličina zaslona tableta čini zadatke poput pregledavanja weba, gledanja videozapisa i čitanja e-knjiga mnogo ugodnijim nego na pametnom telefonu. Klasičan primjer ove činjenice proveden je ovdje u uredu Mobility Nigerija. Istu PDF datoteku poslali smo i na Nokia N8 i na Samsung Galaxy karticu. Kada je datoteka otvorena na oba uređaja, Tablet je to bolje rješavao i pružio bolji doživljaj nego na Nokia N8. Zapravo, moram reći da je bol u pogledu datoteke na N8. Bilo mi je zabavno čitati i odgovarati na poruke e-pošte na kartici nego na bilo kojem pametnom telefonu koji sam ikada koristio.

4. Životni vijek trajanja baterije: Trajanje baterije Tableta, barem onu ​​koju koristim traje duže od prosječnog prijenosnog računala. Trajanje baterije ovih dana postalo je neophodno u mobilnom računalstvu.

5. Multimedijalni kreiranje na Go: Sposobnost snimanja trenutaka, bilo da se radi o fotografijama ili videozapisima, jest onaj kojeg tradicionalno računalo nema i neće dobiti, a onaj koji će i dalje biti bolji na Tabletu. U ovim danima društvenih medija, iznimno je važno stvoriti medije u pokretu.

Tablet računalo definitivno će ove godine dobiti popularnost, jer mnogi proizvođači dolaze na bandwagon, ali pitanje koje treba postaviti jest hoćeš li ga dobiti ili ne?

Također pročitajte: Kupite i prodajte sigurno na SMS tržištu
Preporučeno
Ostavite Komentar