Glavni » general » Zašto Samsung 24-mjesečni [Double] jamstvo?

Zašto Samsung 24-mjesečni [Double] jamstvo?

general : Zašto Samsung 24-mjesečni [Double] jamstvo?

Jedna od prednosti kupnje proizvoda renomiranih prodavača i prodavača jest da, kada to učinite, lako se možete vratiti i požaliti. Tu su i proizvodi koji nude jamstvo. Jeste li ikada koristili jamstvenu uslugu prije?

Jednom sam kupio telefon koji je imao 12 mjeseci jamstva. Tijekom razdoblja od 12 mjeseci, telefon je počeo nepravilno funkcionirati. Preuzeo sam ga u servisni centar proizvođača, gdje je bio priključen na svoje računalo i ustanovio da je još uvijek u roku od jamstva. Telefon je bio fiksiran bez naknade.

Samsung već neko vrijeme prodaje proizvode u Nigeriji. Tu je Samsung Zapadna Afrika i imaju ured u Ikoyi. Samsung je nedavno najavio 24-mjesečno jamstvo za sve svoje proizvode.

Zašto brinuti o jamstvu?
Bilo je tužiti da tvrtke ne poštuju jamstvo koje nude. Tijekom otkrića ove ponude prošli tjedan, Samsung je jasno pokazao da imaju interes nigerijskog tržišta pri ruci.

Raymond Olatokun, voditeljica usluga, jasno je da će jamstvo pokriti nedostatke proizvođača. Korisnik neće pokriti trošenje ili suzbijanje pogrešaka. Ako dobijete primjerice Samsung telefon, odmah imate pravo na 24-mjesečno jamstvo koje je započelo 1. svibnja 2012. Tijekom tog razdoblja možete slobodno doći i žaliti se ako je proizvod u kvaru.

Vi svibanj ištanje to pitati; kako odlučuje je li vaš problem pokriven jamstvom? Samsung ima standardne testove koje će provesti. Nakon što je očito da kupac nije oštetio ili neovlašteno s proizvodom, proizvod će biti fiksiran bez ikakvih dodatnih troškova. Raymond Olatokun mi je napomenuo da u slučaju da se neispravni proizvod ne može popraviti, vlasniku će proizvodu dati novu. Sve su to podložne Uvjetima i odredbama.

Također pročitajte: Amebo - Vijesti i Hot Gists - sada dostupni u Trgovini Play

Što čini Samsung vrlo uvjerenima?
24 mjeseca dugo je u prolazu. Međutim, Samsung je siguran u proizvod koji stavlja na raspolaganje svojim klijentima, rekao je MD.

Samsung također ima širok spektar prodajnih mjesta, partnera i točaka prikupljanja. Ako ste poput mene i cijenite uslugu poslije prodaje od strane proizvođača, ako cijenite besplatne usluge i zaštitu koju pruža prošireno jamstvo, nemojte misliti dalje kada sljedeći put želite odabrati elektronički uređaj.

Za daljnje informacije i pitanja - poput pronalaženja najbliže prodajne ili zbirne točke, možete ostaviti svoje pitanje u komentarima ili nazvati Samsung care na 0800-SAMSUNG, odnosno 0800-7267864.

Preporučeno
Ostavite Komentar