Glavni » general » Zašto kombinacija telefona i tableta može raditi bolje od jednog uređaja

Zašto kombinacija telefona i tableta može raditi bolje od jednog uređaja

general : Zašto kombinacija telefona i tableta može raditi bolje od jednog uređaja

Volim udobnost ako nosim samo jedan uređaj. Osobno bih radije nosio oko jednog smartphonea s velikim zaslonom i vrlo dobrim životnim vijekom baterije. To djeluje za mene. Međutim, to ne znači da nema zasluga za ideju nošenja dva uređaja - pametnog telefona i tableta.

Vidiš, ako imate vrlo dugačak dan - a osobito ako je dan užurban - strategija dvostrukog uređaja znači da će baterija vašeg pametnog telefona trajati duže, sve što je jednako. Dok radite (ili igrate) na tabletu, smartphone se odmara od stalnog tipkanja i brisanja. Budući da je aktivni zaslon jedan od najvećih potrošača baterije na pametnom telefonu, to znači da baterija vašeg telefona traje duže.

Istina je da čak i telefoni s jako dobrim životnim vijekom baterije imaju tendenciju da se rastu i trebaju nadolijevanje na vrlo napornom danu na poslu. A ako ste daleko od točke punjenja ili nemate prijamnu banku moći, možda ćete ipak završiti s mrtvim telefonom. Dakle, tu je. Kakva je vaša želja: nošenje samo fableta ili nošenje kombinacije pametnih telefona i tableta na intenzivnom danu od izvora napajanja?

Preporučeno
Ostavite Komentar