Glavni » general » Zašto Nokia, zašto?

Zašto Nokia, zašto?

general : Zašto Nokia, zašto?

Bio sam korisnik Nokia iz svog prvog telefona. Nije ni čudo da je moj prvi smartphone bio Nokia Symbian uređaj. Ukratko (i dugo) bio sam posvećen fan.

Kada sam htio nadograditi, mogućnosti su tada bile N8 i E7, koji je nedavno najavio. No Android je također imao mnogo privlačnih telefona s značajkama. Simbol je upravo preuzeo prvo mjesto kao pametni telefon OS-a.

Zato sam se zalagao da vidim kako se OS ratovi odigrali. U međuvremenu, bljesnulo sam tada starenje 5230 s nekoliko modificiranih romova s ​​Dailymobile foruma.

Napokon sam napravio potez i dobio Samsung Galaxy S, koji sam ikad koristio.

Međutim, nedavna Nokijina najava 808 Pureviewa s operacijskim sustavom Symbian Belle OS sa senzorom fotoaparata 41MP dobila me je iznenadila.

Vidiš, osobno sam se obećao da neću ništa iskoristiti za Symbian, jer sam korisnik moći, a Symbian mi nije dao količinu "zamjenjivosti" koju sam htio, tako da koristim Android telefon za mene bio je utakmica na nebu.

Ali ja sam trenutno u dilemu jer sam obećao da neću dobiti Symbian / Belle / Carla uređaj, ovaj telefon bi me samo mogao učiniti da promijenim mišljenje.

Razlozi?

1. Fotoaparat

2. Fotoaparat

3. Rekao bih da volim OS, ali nažalost to bi bila laž tako da kamera.

Možda bih posljednji put mogao kupiti ovu umirujuću platformu, ili što mislite?

Preporučeno
Ostavite Komentar