Glavni » general » Zašto moj smartphone sjedi na posudi za vodu

Zašto moj smartphone sjedi na posudi za vodu

general : Zašto moj smartphone sjedi na posudi za vodu

Ne; moj smartphone nije padao u vatru i treba hlađenje. Zato ne sjedi na uređaju za vodu u kutu prostorije. Dopustite mi da vam objasnim kratku priču. Jednom davno….

Jednom davno, Smile 4G pokrenuo je uslugu u Lagosu i otišao sam kupiti SIM karticu i mifi kako bih se mogao poslužiti. Doći kući, otkrio sam da sam prebiva na samom rubu njihove mrežne pokrivenosti. Lovom oko kuće pronašao sam mjesto na slici u dnevnoj sobi u kojoj je mifi uspio održati dobar signal. To je mjesto postalo zadano mjesto za moj Smile mifi dok nisu poboljšali pokrivenost. Sada, kod kuće, dobivam pune smokve od Smile, bez obzira na to gdje sam u kući. Hallelu!

Brzo naprijed dvije godine kasnije i našao sam se u istoj situaciji s Ntel 4G. Mrežni signal uspijeva otići u moju dnevnu sobu i nigdje drugdje u kući. Ali signal je vrlo slab, i tako dolazi i odlazi. Opet sam otišao na lov na dobru lokaciju.

Mjesto koje sam našao nalazi se na vrhu posude za vodu u kutu dnevne sobe. Moj telefon drži stabilni mrežni signal tamo i služi kao bežična žarišna točka tako da mogu raditi na dobrom brzinom kod kuće.

Pretpostavljam da imate i svoje priče o ludim stvarima koje ste učinili da biste dobili stabilan mrežni signal za internetsku uslugu kod kuće ili na poslu. Htio bih čuti vašu priču, stoga podijelite u odjeljku komentara.

Također pročitajte: NCC odbacuje direktivu za isključivanje BlackBerry usluga
Preporučeno
Ostavite Komentar