Glavni » general » Zašto Microsoftovi Lumias trebaju smanjiti

Zašto Microsoftovi Lumias trebaju smanjiti

general : Zašto Microsoftovi Lumias trebaju smanjiti

Nalazi iz mog istraživanja su da je najslabiji Lumia do datuma 830. Ima 8, 5 mm obujam. Lumiaova linija nikad nije bila sjajna u vitkosti i lakoći. Razumijem pretpostavku. Nokia je uvijek ugradio telefone koji bi mogli uzeti malo premlaćivanja ili koji bi se mogli koristiti u samoobrani u slučaju fizičkog napada. Telefoni s vrećom osjećaju se čvršće. Ali u konačnici, mislim da se razrjeđivači i lakši pametni telefoni osjećaju udobnije u ruci iu džepu.

Ovdje držim dva pametnog telefona od 5 inča - Lumia 930 i Innjoo One 3G - a potonji osjećaju udobniji način u ruci. 930 je pun 9, 8 mm deblji dok je jedan 3G je samo 6, 9 mm debljine. Lumia 930 također mnogo više teži. Isto tako, iako BlackBerry Passport smatraju sposobnijim nošenjem svakodnevno, ne mogu zanijekati da me mnogo lakše Innjoo zamoli da ga pokupim svaki put kad krenem. Ako postoje dvije stvari o putovnici koja me zamaraju, to su debljine 9, 3 mm i težine 150g.

Tamo gdje dodatna debljina donosi praktičnu korist kao što je puno bolji životni vijek baterije, ali osim Lumia phablets poput 1520 i 1320, to nije slučaj ovdje.

U svim rasponima cijena, Lumias imaju tendenciju da budu najdeblji uređaji kada su poredani prema konkurentnim proizvodima. Microsoft mora početi gurati puno sitnijih uređaja s strukovima ispod 8 mm. I trebaju ukloniti neke vrlo lagane pametne telefone. Osim što je udobnije, to je dobro za marketing. Zamislite naslov: "Microsoftovi outs Lumia 940 s debljinom od 6, 5 mm!"

Također pročitajte: Huawei Mate 10 Pro službena slika curenja!

Idi za vitak. Riješite se pete. Rezultat će biti ugodniji pametni telefoni za ljubitelje sustava Windows Phone i nešto dodatno kako bi izazvali interes zainteresiranih korisnika i korisnika. Zato Lumias treba dobiti na prehranu ASAP.

Govoreći o debljini, ne razumijem zašto HTC novi brodograditelj, One M9, ima struk od 9, 6 mm. Glavni brod. U 2015. Za što? Njegova glavna konkurencija, Galaxy S6, ima debljinu od 6, 8 ​​mm. Haba, HTC!

Preporučeno
Ostavite Komentar