Glavni » general » Zašto je Lumia 920 ostala vrhunska zastava sustava Windows Phone do datuma

Zašto je Lumia 920 ostala vrhunska zastava sustava Windows Phone do datuma

general : Zašto je Lumia 920 ostala vrhunska zastava sustava Windows Phone do datuma

Lumia 920 bio je prvi Windows Phone 8 zastava tvrtke Nokia (sada Microsoft Mobile). Objavljen u studenom 2012., sada je više od dvije godine. No, ova prilično krupna i teška zvijer, veterana kakva jest, ostala je najpopularnija zvijezda sustava Windows Phone 8 do danas. Barem, tako kažu AdDuplexovi podaci:

Na petama Lumia 920 bio je Lumia 925. To je gladak i šarmantan uređaj, ali nikada nije postao popularan. Imali smo snage konja 1520 i 930 (što je prilično lijep uređaj), a oni su iza zdravi 920 previše u popularnosti i prodaje. Čak i ikonasti super kameri, Lumia 1020, nisu mogli držati svijeću 920.

Dakle, vidimo da su nadolazeći Windows Phone 8 flagships bili ljepši, gladak, moćniji i sposobniji, ali nijedna od njih nije dobila vučnu snagu koju ima Lumia 920. Što je točno o Lumia 920? Ovo je pogodak.

Vidjevši da je Windows Phone do sada bio pokrenut putem proračunskih uređaja (većina prodaje sustava Windows Phone bila je u segmentu proračuna), možda je jedan vjerodostojan razlog što 920 ostaje najjeftiniji admiralski brod do sada. Što bi imalo smisla, s obzirom na to da je sljedeća najpopularnija admiralska zastava praizvedba 920, 925.

Jesam li na nešto, ili je li nešto drugo o Lumia 920 koje nedostaje? Reci ti meni.

Preporučeno
Ostavite Komentar