Glavni » general » Zašto želim Android 3G tablet

Zašto želim Android 3G tablet

general : Zašto želim Android 3G tablet

Želim Android Android tablet. Da; Već imam tablet, tablet za samo WiFi. To je BlackBerry PlayBook - i to je fantastičan alat za igru ​​i igru. Samo da sada želim da ima SIM utor. Vidiš, moram dijeliti mobilni internet na svom pametnom telefonu putem hotspota kako bih mogao raditi na internetu na PlayBooku. To znači da su oba uređaja vrlo brzo nestala iz vlasti. Igrač mi daje neku vrstu slobode koju želim na mobilnom uređaju, ali nedostatak SIM utora i pitanja vezanih uz me prati.

Također sam posjedovao dva iPada - verzije 1 i 2. Oba su bila omogućena za SIM. Oba su bila dobra oprema, ali ne mogu živjeti s ograničenjima IOS-a i iPada. Vrlo frustrirajuće za mene.

Android tablet 3G će se pobrinuti za sve gore navedene probleme. Kada radim na mreži na tabletu, moj se smartphone može odmoriti i zadržati svoju moć. Pobrinite li se da Android pokreće Android, to znači da ima i neku vrstu slobode koju želim. Sloboda za priključivanje tableta u računalo i kopiranje datoteka preko. Sloboda multitaskiranja ispravno. Sloboda uživanja u punim Bluetooth sposobnostima.

Ali prije svega, baterija telefona ne mora istjecati jednako brzo kao i trenutno.

Imam u vlasništvu određeni broj Androidovih pametnih telefona - točnije četrnaest (14) - i ne jedna tableta na toj platformi. Sigurno je vrijeme da isprobate Android tablet. Android tablet Android 3G.

Preporučeno
Ostavite Komentar