Glavni » general » Zašto iznenada želim BlackBerry Q10

Zašto iznenada želim BlackBerry Q10

general : Zašto iznenada želim BlackBerry Q10

Danas je rođendan moga prvog pilića, ljubavnice, koji će biti najbolji prijatelj moje supruge od srednjih školskih dana. Znam da neki od vas pokušavaju probaviti kakva je to vrsta dogovora. Sretno ti. Ali ulov je u najboljem interesu supruge da udomljuje našu ljubavnu vezu. Vjerojatno (nadamo se) dva najvažnija osoba u njenom životu (da, nadamo se). Zašto bi se htjela suočiti s nama oboje? Vidjeti? U svakom slučaju, ovaj blog nije o tome. Kao što sam rekao, danas je rođendan svoga ljubavnika, a žena je ušla u sobu čavrljajući se na njezin BlackBerry. Najavila mi je da razgovara sa svojom dragom, a ja sam joj odgovorio da je traži od Boga za mene. Jedna stvar je dovela do druge, a žena mi je predala BlackBerry, tako da bih mogla uzeti razgovor na sljedeću razinu bez posrednika.

Nemojte me pitati o tome što smo ljubili i razmijenili. Nije vaše poslovanje. Vaše poslovanje je kako me to iznenada učinilo da želim BlackBerry Q10. Jednostavno je, stvarno - izvrsni hardver QWERTY! Tipkanje nekoliko poruka na ženi BlackBerry osjećao se tako dobro - mislim soooo dobro - da sam odmah počeo dugo za hardver QWERTY tipkovnice opet. Zapravo, probudio sam svoju ljubav prema BlackBerryu. Naravno, ako dobivam BlackBerry, nema smisla dobiti ništa drugo osim OS 10 uređaja. Postoje samo dva pametnog telefona OS 10, zaslon osjetljiv na dodir Z10 i hardver QWERTY opremljen Q10. Znaš moj izbor. QWERTY sve na putu !!!!! Ništa ne otkucaje QWERTY tipkovnicu tipkovnice. Ništa.

Također pročitajte: Preuzmite kontrolu nad svojim financijama pomoću Upravitelja rashoda za Android Money

Dakle, ovdje sam čeznula za BlackBerry Q10, ali sam razbijena magarca sam pogled na tu cijenu i pitam se što je BlackBerry razmišljao. Želim BlackBerry Q10, ali to je jednako dobro. Uostalom, također želim nuklearnu podmornicu, palaču u Beverly Hillsu i račun švicarske banke. Ako ne mogu imati bilo koji od ovih ili BlackBerry Q10, barem još uvijek imam ženu i ljubavnicu koja je pokrenula ovu iznenadnu glupu želju. Hvala vam.

Preporučeno
Ostavite Komentar